A+ R A-
12 Δεκεμβρίου 2018
Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 21:17

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

|

Υπάρχει και το πιο τραγικό της ιστορίας. Οι δυό θρασύτατοι τύποι, βρίσκονται απέναντι σ’ όλους τους εργαζόμενους, λες και εκλήθησαν να πάρουν την ρεβάνς και όχι να διοικήσουν

 

 

Δεν πάει άλλο… Κάποιος πρέπει να μαζέψει, τους δυό άνδρες που η κυρία Όλγα Γεροβασίλη διόρισε, για να διοικήσουν το Νοσοκομείο και αυτοί, αφού το διέλυσαν εντελώς, τώρα επιχειρούν, σε καθημερινή βάση, να υποτιμούν τη νοημοσύνη του πολίτη και κυρίως όσων τυχαίνει να βρεθούν εκεί, είτε ως ασθενείς, είτε ως συνοδοί.

Μόνο που οι πολίτες, έχουν μάτια και βλέπουν και κάθε επίσκεψη στο Νοσοκομείο, αποτελεί την προϋπόθεση και την αφορμή, για να γιγαντώσει η φωνή που προβάλλει το αίτημα να λειτουργήσει το Νοσοκομείο με φόντο την αξιοπρέπεια και του δυό άνδρες να σταματήσουν να προκαλούν.

Δείγμα απύθμενου θράσους. «Πραγματικά, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να αναταχθεί η ερήμωση που προκλήθηκε επί τόσα χρόνια», αναφέρει μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πολύς διοικητής του Νοσοκομείου, για ν’ απαντήσει σε ανακοίνωση του βουλευτή Γιώργου Στύλιου, ο οποίος δεν έκανε τίποτα παραπάνω απ’ το καταγράψει αυτό, που ο πολίτης διαπιστώνει, απ’ την πρώτη στιγμή που εισέρχεται στο χώρο του Νοσοκομείου.

Οι δυό άνδρες (σ.σ. κομίζουν απύθμενο θράσος!), επιχειρούν να πουν ότι η διάλυση που επικρατεί σήμερα στο Νοσοκομείο, είναι καλύτερη απ’ την εικόνα που παρουσίαζε τα προηγούμενα χρόνια το εν λόγω ίδρυμα. Όλοι θυμούνται ότι με την διαρκή προσπάθεια του μακαρίτη υφυπουργού Υγείας Γιώργου Παπαγεωργίου, είχε χαρακτηριστεί ένα απ’ τα καλύτερα Νοσοκομεία της ελληνικής περιφέρειας.

Δεν είναι σκόπιμο να αναφέρουμε, τι είχε τότε το Νοσοκομείο και δεν έχει σήμερα. Μόνο και μόνο τα ασανσέρ… Λειτούργησαν κανονικά, το ένα δέκατο του χρόνου, που διοικούν το νοσοκομείο, οι δυό άνδρες… Και όταν μια διοίκηση ενός τόσο ευαίσθητου ιδρύματος, δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα της κανονικής λειτουργίας των ασανσέρ, μπορεί να φανταστεί ο καθένας τι μπορεί να κάνει για τα μεγάλα ζητήματα. Μόνο ζημιές, οι οποίες είναι διαπιστωμένες και κάποτε πρέπει ν’ απαλλαγεί το Νοσοκομείο απ’ αυτές…

Για να μην πούμε, για τον αξονικό τομογράφο και τα χάλια που παρουσιάζει στον τομέα αυτό το Νοσοκομείο Άρτας. Όσο διάστημα διοικούν το Νοσοκομείο, οι κομίζοντες απύθμενο θράσος, ο αξονικός δεν λειτουργεί. Πόσα και πόσα προβλήματα έχουν καταγραφεί και δεν τα διέψευσαν, ενώ συνηθίζουν να εκδίδουν ανακοινώσεις… Και η επιλογή, που έκαναν για το νέο αξονικό, είναι «άστα να πάνε». Οσονούπω αρχίζουν και νέα προβλήματα…

Υπάρχει και το πιο τραγικό της ιστορίας. Οι δυό θρασύτατοι τύποι, βρίσκονται απέναντι σ’ όλους τους εργαζόμενους, λες και εκλήθησαν να πάρουν την ρεβάνς και όχι να διοικήσουν. Αν αρχίσει κανένας απ’ την διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων και φτάσει στον τελευταίο εργαζόμενο, το ίδιο σχόλιο θ’ ακούσει: «Η πιο επικίνδυνη διοίκηση που πέρασε ποτέ απ’ το Νοσοκομείο Άρτας».

Την ίδια ώρα, αυτοί οι τύποι, θέλουν να κάνουν και επίδειξη… πνεύματος. Στην απάντηση που έδωσαν, στον βουλευτή Γιώργο Στύλιο, ο οποίος ζητούσε καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, απαντούν πως «οι πολίτες της Άρτας αξίζουν πιο υπεύθυνη πολιτική εκπροσώπηση».

Που σημαίνει ότι το αίτημα, για «να μαζέψει κάποιος, αυτούς τους επικίνδυνους για την διοίκηση του Νοσοκομείου», είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ…

TEΛEYTAIA NEA

TEΛEYTAIA ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

14103106
Σήμερα
Αυτή την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
711
8261
52160

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 64 επισκέπτες και κανένα μέλος