A+ R A-
17 Ιανουαρίου 2019
ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 21:56

Το Επιμελητήριο του μέλλοντος, ισχυρό και αποτελεσματικό

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΙΟΣ:

«Οφείλουμε να στηρίξουμε τον θεσμό του Επιμελητηρίου και μέσω αυτού θα στηριχθεί ο επαγγελματίας, ο έμπορος, ο νέος και η νέα που θα κάνει τα πρώτα του βήματα στον επιχειρηματικό στίβο»...

 

 

 

 

Το Επιμελητήριο του μέλλοντος, είναι το ζητούμενο του συνδυασμού "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ" του υποψηφίου προέδρου Χρήστου Κολιού, ο οποίος ολοκληρώνει την επικοινωνία του με τους πολίτες, και όπως είναι σε θέση να εκτιμήσει, τα μέλη του Επιμελητηρίου Άρτας, έτειναν ευήκοον ους, για να πληροφορηθούν τις προτάσεις του συνδυασμού του και να συζητήσουν επ' αυτών.

Στην γραπτή του δήλωση προς την "Γ" ο κ. Κολιός επεσήμανε σε σχέση με το όραμά του, για το Επιμελητήριο Άρτας: «Όραμα μου είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου και ανεξάρτητου Επιμελητηρίου. Το Επιμελητήριο του μέλλοντος όπως μου αρέσει να το ονομάζω, το οποίο θα πρέπει να είναι καλά οργανωμένο, άρτια εξοπλισμένο, ισχυρό, αποτελεσματικό, οικονομικά ανεξάρτητο, βιώσιμο και διοικούμενο με διαφάνεια. Στόχος μας ως νέα Διοίκηση που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές είναι ένας. Να κερδίσει η επιχειρηματικότητα. Οφείλουμε να στηρίξουμε τον θεσμό του Επιμελητηρίου και μέσω αυτού θα στηριχθεί ο επαγγελματίας, ο έμπορος, ο νέος και η νέα που θα κάνει τα πρώτα του βήματα στον επιχειρηματικό στίβο».

Πρωταγωνιστής, ως επιχειρηματίας ο ίδιος, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, στην περιοχή, δεν ήταν δυνατόν να μην περιλάβει στους στόχους του, τον τομέα αυτό, που μάλλον είναι και το σημείο αιχμής, πάνω στο οποίο κινήθηκε και ο προεκλογικός διάλογος...

Για το "στοίχημα" αυτό, επισήμανε στις συζητήσεις, που είχε με τα μέλη του Επιμελητηρίου, κατά την διάρκεια της μακράς προεκλογικής περιόδου: «Η ενίσχυση του πρωτογενή τομέα και η τουριστική ανασυγκρότηση κατά την άποψη μου αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, που θα δώσουν την προστιθέμενη αξία που χρειάζεται η τοπική μας οικονομία. Πιο συγκεκριμένα, η συμμετοχή εκπροσώπων του αγροτικού κόσμου στις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου θα συμβάλλει αφενός στη στήριξη και προώθηση αγροτικών θεμάτων αφετέρου στη σύνδεση του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, δηλαδή τη μεταποίηση. Έτσι κατόπιν συζήτησης και διαβούλευσης με όλους τους φορείς που σχετίζονται με τον Αγροτικό κλάδο μπορούν να ωριμάσουν οι συνθήκες για τη δημιουργία ενός Αγροτικού Τμήματος στο Επιμελητήριο Άρτας. Το Επιμελητήριο Άρτας οφείλει να στηρίξει με κάθε μέσο τις μικρές τουριστικές μονάδες. Ο τουρισμός στην περιοχή μας μπορώ να πω ότι αποτελεί συγκριτικό μας πλεονέκτημα αρκεί να το εκμεταλλευτούμε σωστά. Ένα από τα άμεσα σχέδια μας είναι η δημιουργία μιας ανταποδοτικής υπηρεσίας προς τα μέλη μας που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, μέσω της οποίας θα προσφέρεται δωρεάν υπηρεσία On Line Booking από το site του Επιμελητηρίου Άρτας».

Ο υποψήφιος πρόεδρος Χρήστος Κολιός, απάντησε στην ερώτηση, για το αν τα μέλη δείχνουν ενδιαφέρον για τις προτάσεις που καταθέτει... Η απάντησή του, ήρθε χωρίς δεύτερη σκέψη. Θεωρεί πως όλοι οι νέοι επιχειρηματίες της περιοχής, έχουν αυξημένη ευαισθησία, απέναντι στην διαρκή προσπάθεια του εκσυγχρονισμού της λειτουργίας τους, που θα είναι και η απάντηση στην κρίση. Στην αγωνία, αποτέλεσμα της οποίας είναι και η αποδοχή της πρότασής του, εδράζει ο κ. Κολιός την αισιοδοξία του, για τη νίκη στις εκλογές που θα γίνουν σε δέκα περίπου ημέρες.

Όπως και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της, έχει τονίσει η "Γ", ο Χρήστος Κολιός προσήρθε στην διαδικασία των εκλογών του Επιμελητηρίου Άρτας, με βαθιά γνώση του παιχνιδιού του συντονισμού των προσπαθειών του επιχειρηματικού κόσμου στην χώρα μας. Γνωστό είναι ότι πολλά χρόνια πριν έχει εκλεγεί αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, απ' τον οποίο έχει κάνει σημαντικές παρεμβάσεις και για θέματα του τόπου μας.

TEΛEYTAIA NEA

TEΛEYTAIA ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

14281146
Σήμερα
Αυτή την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
4701
21627
88655

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 111 επισκέπτες και κανένα μέλος