A+ R A-
12 Δεκεμβρίου 2018
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 20:31

Έχουμε πρόταση, για την πορεία του τόπου...

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

|

Μιλάει στην “Γ” ο επικεφαλής του συνδυασμού "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ" Χρήστος Κολιός

 

 

 

 

 

 

Με βαθιά γνώση του παιχνιδιού του συντονισμού των προσπαθειών του επιχειρηματικού κόσμου στην χώρα μας, προσέρχεται στις εκλογές του Επιμελητηρίου Άρτας, ως επικεφαλής του συνδυασμού "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ", ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Κολιός. Γνωστό είναι ότι πολλά χρόνια πριν έχει εκλεγεί αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, απ' τον οποίο έχει κάνει σημαντικές παρεμβάσεις και για θέματα του τόπου μας.

Έχοντας γενικότερο σχέδιο για την ανάπτυξη του τόπου συνολικά, έλαβε την απόφαση να ηγηθεί της προσπάθειας που κάνει, με τον συνδυασμό του "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ", τον οποίο όπως και ο ίδιος

καυχάται να δηλώνει, αποτελούν νέοι επιχειρηματίες, που έχουν δώσει δείγματα γραφής και στην επιχειρηματική κοινότητα, αλλά και στην κοινωνία.

Το Επιμελητήριο, μπορεί ν' αποτελέσει τον βασικότερο μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή μας, επισημαίνει στην επικοινωνία του με τα μέλη του οικονομικού φορέα, ο υποψήφιος πρόεδρος Χρήστος Κολιός και εξηγεί πως καθημερινά παρουσιάζονται ευκαιρίες και προτάσεις, οι οποίες αξιοποιούμενες με επαρκή τρόπο, μπορούν ν' αποτελέσουν την καλύτερη απάντηση στην κρίση. Για να συμβεί αυτό, πρέπει όλος ο μηχανισμός του Επιμελητηρίου Άρτας, να είναι σε πλήρη εγρήγορση. Θα βρεθεί ο τρόπος, ώστε κάθε νέα πρόταση που προκύπτει να γίνεται άμεσα γνωστή στα μέλη του Επιμελητηρίου, για την πιθανότητα αξιοποίησής της, με την σημαντική υποστήριξη και πάλι απ' την πλευρά του Επιμελητηρίου.

Απ' τα λεγόμενα του υποψηφίου προέδρου Χρήστου Κολιού, αντιλαμβάνεται ο καθένας, πως επιθυμεί την λειτουργία του Επιμελητηρίου, σε σύγχρονες βάσεις, το χαρακτηριστικό των οποίων είναι η ταχύτητα και η εγκυρότητα στην ανάλυση των δεδομένων που προκύπτουν κάθε φορά. Είναι το νέο που εισάγει στον προεκλογικό διάλογο, ο οποίος με τον τρόπο αυτό οδηγεί την συζήτηση στην ουσία της αναζήτησης, η οποία πρέπει να κοιτάζει προς τα νέα δεδομένα και τον σύγχρονο τρόπο ανάλυσης.

Ερωτηθείς απ' την "Γ", ο υποψήφιος πρόεδρος Χρήστος Κολιός, για το αν τα μέλη δείχνουν ενδιαφέρον για τις προτάσεις που καταθέτει, η απάντησή του, έρχεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Θεωρεί πως όλοι οι νέοι επιχειρηματίες της περιοχής, έχουν αυξημένη ευαισθησία, απέναντι στην διαρκή προσπάθεια του εκσυγχρονισμού της λειτουργίας τους, που θα είναι και η απάντηση στην κρίση.

Στην αγωνία, αποτέλεσμα της οποίας είναι και η αποδοχή της πρότασής του, εδράζει ο κ. Κολιός την αισιοδοξία του, για τη νίκη στις εκλογές που θα γίνουν σε δέκα περίπου ημέρες.

Ο ίδιος βεβαίως εκτός της δικής του πρότασης, δίνει και την μάχη της συμμετοχής, μιας και θεωρεί πως στις ημέρες της κρίσης, η αδιαφορία για μια διαδικασία που θα καθορίσει το μέλλον της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής, πρέπει να θεωρείται αδιανόητη. Ν' αποφασίσουν όλα τα μέλη, να πάρουν μέρος στις εκλογές, είναι το πρώτο ζητούμενο του υποψηφίου προέδρου και φυσικά με την ευγένεια που τον διακρίνει, λέει στην "Γ", ν' αποφασίσουν να στηρίξουν τον καλύτερο συνδυασμό, αφού έχουν ενημερωθεί για το πρόγραμμα των συνδυασμών και το πως εγγυάται ο κάθε συνδυασμός την υλοποίηση των προτάσεων.

Σ' αυτό το σημείο, στέκεται και ο υποψήφιος πρόεδρος και δηλώνει πως κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά έχει κατατεθειμένη και την αποτελεσματικότητά του, σε όποιον μαζικό ή οικονομικό φορέα κι αν έχει ασχοληθεί...

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 20:32

TEΛEYTAIA NEA

TEΛEYTAIA ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

14103120
Σήμερα
Αυτή την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
725
8275
52174

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 51 επισκέπτες και κανένα μέλος