A+ R A-
20 Μαρτίου 2018
Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 09:49

Επιμένουν ελληνικά οι υδραυλικοί της Άρτας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

|

Ενημέρωση για τα ελληνικά διακοπτικά υλικά της εταιρείας "BrassForm"

Επιμένουν να χρησιμοποιούν τα ελληνικά προϊόντα, σε κάθε τους δουλειά, τα μέλη του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Άρτας, με την προτροπή βεβαίως και του Διοικητικού Συμβουλίου, που κάνει τις βασικές επιλογές, σε ότι έχει σχέση με τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν σε κάθε περίπτωση, για να προκύπτει συμφέρον αρχικά για τον πελάτη και ακολούθως για τον υδραυλικό - μέλος-.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η ενημέρωση που έγινε προχθές για τα διακοπτικά υλικά, που απ' το 1990, παράγει η ελληνική εταιρεία "BrassForm". Η εν λόγω εταιρεία που έχει έδρα την Μάνδρα Αττικής και έχει παρουσία 27 χρόνων στον χώρο της ορυχαλκουργείας. Την παρουσίαση των προϊόντων έκαναν τα στελέχη της εταιρείας Νίκος Σιαπλαούρας και Δημήτρης Ντάκας, οι οποίοι με προθυμία απάντησαν στις ερωτήσεις που έθεσαν τα μέλη του συνεταιρισμού, αλλά και άλλοι επαγγελματίες, που βρέθηκαν στον χώρο του Συνεταιρισμού Υδραυλικών, για να ενημερωθούν... Τα δύο στελέχη της εταιρείας "BrassForm", δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν και την διοίκηση του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Άρτας, για την πολυετή και χρήσιμη συνεργασία που έχουν, γιά πάνω από είκοσι πέντε χρόνια...

 

H Brass Form


Συστάθηκε το 1990 και η δραστηριότητα της επικεντρώνεται στη σχεδίαση, παραγωγή και διάθεση διακοπτών και εξαρτημάτων για τις εγκαταστάσεις θέρμανσης - ύδρευσης.
Είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής και για τις ανάγκες της διατηρεί δύο στεγασμένους χώρους συνολικής έκτασης 5000 τ.μ. στη Μάνδρα Αττικής όπου και πραγματοποιεί το σύνολο των εργασιών της.
Τα προϊόντα της είναι γνωστά σε μηχανολόγους και εγκαταστάτες ειδών θέρμανσης και ύδρευσης με ολοκληρωμένες προτάσεις που ξεχωρίζουν για την άριστη λειτουργικότητα, το φινίρισμα, το ξεχωριστό design και την ιδιαίτερη συσκευασία τους.
Οι επενδύσεις της εταιρείας, αφορούν σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και σε εξειδικευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό στηρίζουν την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας δίνοντάς της, δυναμική προοπτική, ενώ η ύπαρξη δικτύου πώλησης με επιλεγμένα σημεία σ' ολόκληρη την Ελλάδα, εξασφαλίζει την άμεση επικοινωνία και εξυπηρέτησή σας.

 

Πρώτα η ενημέρωση

"Βασική αρχή της λειτουργίας του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Άρτας, είναι η σωστή ενημέρωση όλων των μελών του και των επαγγελματιών του χώρου", λέει στην "Γ" ο πρόεδρος Τάσος Σβεντζούρης, με αφορμή την ημερίδα ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, κατά την εκτίμηση του ίδιου.

"ΟΙ σωστά ενημερωμένοι επαγγελματίες υδραυλικοί, αποδεικνύονται χρήσιμοι για τους πελάτες μας και τους πελάτες τους, γιατί ανά πάσα ώρα είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να προτείνουν τις καλύτερες λύσεις, σε όποια αναζήτηση κι αν έχουν. Για να καταλήξουμε στην ποιότητα προϊόντων και εργασίας, που είναι και η βασική αρχή της λειτουργίας του συνεταιρισμού μας", συμπληρώνει ο κ. Σβεντζούρης.

Ο γενικός διευθυντής του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Άρτας Κώστας Καραδήμας, επεσήμανε πως είναι βασική επιλογή τους, η στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, για τους γνωστούς λόγους, αλλά και για τον επί πλέον λόγο, πως τα ελληνικά προϊόντα, είναι περισσότερο ποιοτικά...

 

bass-form-22-b

 

bass-form-22-c

TEΛEYTAIA NEA

TEΛEYTAIA ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

12914218
Σήμερα
Αυτή την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
2921
14710
221335

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 192 επισκέπτες και κανένα μέλος