A+ R A-
17 Ιανουαρίου 2019
ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 18:07

Και νέα… κόλπα απ’ τον ισχυρό παράγοντα της ΕΠΣ Άρτας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όρισαν

παράνομα τα μέλη

της Επιτροπής Διαιτησίας

και οι αντιδράσεις αυξάνονται…

 

 

 

 

 

Αυτά που συμβαίνουν στην ΕΠΣ Άρτας είναι για το βιβλίο Γκίνες Μιλάμε για μια διοίκηση που έχει χάσει την δεδηλωμένη, που παραμένει στη θέση της ενώ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ο διοικητικός απολογισμός γιατί τα σωματεία μέλη της ένωσης ζήτησαν εκλογές και ΑΝΤΙ το ΔΣ να ορίσει γενική συνέλευση για να εκλεγεί νέα διοίκηση, αφού αυτό επιτάσσει το ΗΘΙΚΟΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΝ, οι κύριοι παραμένουν καθηλωμένοι στις καρέκλες τους. Και από πάνω ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ .

Συγκεκριμένα ο έχων την πλειοψηφία τώρα Γρηγορίου Γεώργιος, γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Άρτας προχώρησε στη συνεδρίαση της Πέμπτης 5/9/2013 στην αλλαγή των μελών της επιτροπής διαιτησίας και ΑΚΟΥΣΟΝ –ΑΚΟΥΣΟΝ έβγαλε από την Επιτροπή Διαιτησίας της ένωσης τον πιστοποιημένο παρατηρητή και εκπαιδευτή Κώστα Τζούβανο και τοποθέτησε τον μην πιστοποιημένο Σωτήρη Ευταξία και Βασίλη Φώτη που επίσης δεν είναι στους πίνακες της ΕΠΟ κάνοντας μιας χοντρή παρανομία, που αν δεν διορθωθεί και δεν αποκατασταθεί η νομιμότητα κινδυνεύουν να «τιναχτούν στον αέρα» τόσο το κύπελλο όσο και τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Άρτας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Θανάσης Τρομπούκης κατέστησε σαφές στην πλειοψηφία ότι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου με  απόφαση που είναι παράνομη και πάσχει νομικά, αφού μπορούσαν να προχωρήσουν σε αλλαγές προσώπων βάζοντας όμως πιστοποιημένους. Κι αυτοί είναι ο Ηλίας Μαζαράκος που είναι παρατηρητής σούπερ λίγκα, ο Κώστας Τζούβανος και ο Δ. Κωνσταντίνου που έχουν δώσει εξετάσεις στην ΚΕΔ και έχουν περάσει γι αυτό και είναι και στους πίνακες της ΚΕΔ. Όμως ο Γρηγορίου δεν στάθηκε στο γράμμα του κανονισμού και της νομιμότητας και πλέον οι όποιοι ορισμοί γίνουν απ’ την παράνομη επιτροπή, θα πέσουν σε ένσταση κακού ορισμού. Φυσικά δεν το συζητάμε πως απ’ την ώρα που αυτοί τοποθετήθηκαν και δεν είναι νόμιμοι δεν μπορούν να κάνουν χρήση του κανονισμού της ΕΠΟ και να ορίσουν καν έναν από τους αξιολογημένους (διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές_) στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών

Προξενεί όμως κατάπληξη το γεγονός ότι παρότι έχει περάσει ενάμιση μήνας από την επαναληφθείσα γενική συνέλευση όπου τα ¾ των σωματείων ζήτησαν εκλογές και δεν ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, η διοίκηση δεν όρισε γενική συνέλευση Τρείς φορές έφερε το θέμα σε συζήτηση ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας και το απέρριψε η πλειοψηφία, κάτι που πλέον θα πάρει το δρόμο του, αφού λέγεται στα ποδοσφαιρικά στέκια της Άρτας πως την υπόθεση παίρνουν πλέον στα χεριά τους τα ίδια τα σωματεία Μάλιστα τονίζεται πως θα επιβάλουν τις εκλογές με προσφυγή στην δικαιοσύνη, αφού η μη ψήφιση του διοικητικού απολογισμού αποτελεί ΚΟΛΑΦΟ και οι ομάδες είναι σαν να τους λένε, φύγετε κύριοι γιατί αποτύχατε ,άλλο που οι ίδιοι δεν το καταλαβαίνουν και μένουν παίρνοντας παράνομες αποφάσεις.

Πάντως οι εξελίξεις τρέχουν και η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη και καθοριστική για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας.

diaititis.gr

Διαβάστηκε 417 φορές

TEΛEYTAIA NEA

TEΛEYTAIA ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

14281303
Σήμερα
Αυτή την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
4858
21784
88812

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 107 επισκέπτες και κανένα μέλος