A+ R A-
12 Δεκεμβρίου 2018
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 10:22

«Ο ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΕΦΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΗΓΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΣ:

«Νοιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση, καθώς και όσοι επισκέπτονται στην Άρτα, αλλά και οι πελάτες μας, διαπιστώνουν πως έχουμε αναβαθμίσει το επάγγελμά μας, με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που όλοι παρέχουμε»...

 

 

 

«Θέλουμε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού μας, να είναι σωστά ενημερωμένα, για τις νέες εξελίξεις στον χώρο μας, με απώτερο τον στόχο, η σωστή και σύγχρονη ενημέρωση, να έχει άμεση την επίδραση στον πελάτη μας, που κι αυτός με την σειρά του, θα ενημερωθεί και με τα ίδια χρήματα, θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα στο σπίτι του ή τον επαγγελματικό του χώρο», λέει στην «Γ» ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ελαιοχρωματιστών Άρτας Ρήγας Κουτσός, με αφορμή την ημερίδα που διοργανώθηκε προχθές σε ξενοδοχείο της Άρτας... Η ημερίδα αφορούσε την ενημέρωση, για το νέο χρώμα της εταιρείας VITEX, που φέρει τον διακριτικό τίτλο TEFLON.
Την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα, η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου, γέμισε ασφυκτικά, καθώς μέλη και μη του συνεταιρισμού, έδειξαν ενδιαφέρον να ενημερωθούν για το νέο χρώμα, που έχει πολλά πλεονεκτήματα, σε σχέση μ’ αυτά που οι ελαιοχρωματιστές χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα.
Για την αναγκαιότητα της ενημέρωσης ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ρήγας Κουτσός, θα πει στην «Γ»: «Οι εξελίξεις στην τεχνολογία είναι πάρα πολλές και πρέπει εμείς οι νέοι ελαιοχρωματιστές, να είμαστε πάντα ενημερωμένοι, ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προτείνουμε στους πελάτες μας το καλύτερο. Για την λόγο αυτό ως Συνεταιρισμός, αξιοποιούμε κάθε νέα πρόταση που μας κάνουν οι εταιρείες και θεωρούμε πλέον, την ενημέρωση, καθοριστική αναγκαιότητα για την ενημέρωσή μας»...
Κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ, είχαμε την δυνατότητα να παρατηρήσουμε την λειτουργία των μελών, στο σεμινάριο. Απόλυτη η προσοχή, δείγμα του μεγάλου ενδιαφέροντος για το θέμα και τις νέες εξελίξεις, που αφορούν σ’ ένα σύγχρονο χρώμα. Για να καταλήξουν στο συμπέρασμα, ότι αυτό μπορεί να προφέρει ποιότητα, αλλά και οικονομία. Και κάτι σημαντικότερο, όπως το ανέλυσαν οι ειδικοί της εταιρείας, που έφτασαν για τον σκοπό αυτό στην Άρτα...
Στο τέλος του σεμιναρίου ο γενικός διευθυντήςτης VITEX κ. Βασίλης Βλαχογιάννης, έλεγε πως και ο ίδιος εντυπωσιάστηκε απ’ το ενδιαφέρον των μελών του συνεταιρισμού και απ’ το γεγονός, ότι στον χώρο αυτό, έχουν εισέλθει και πολλά νέα παιδιά, τα οποία κάνουν τα πάντα, προκειμένου να έχουν πλήρη την ενημέρωση για το επάγγελμά τους.
Ο υπέυθυνος του καταστήματος του Συνεταιρισμού κ. Γιάννης Καραβασίλης είπε ακόμη, πως πάντα οι εκδηλώσεις που γίνονται στην Άρτα, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και για τον λόγο της συμμετοχής και του μεγάλου ενδιαφέροντος.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου προϊόντος, ανέλυσε στο σεμινάριο ο κ. Γιάννης Μάσρορης και όλοι συμφώνησαν πως αυτό έρχεται σε μια εποχή που το έχουν ανάγκη οι πάντες.
Συνεκτιμώντας και την παρουσία των μελών, αλλά και την ποιότητα της ενημέρωσης, που αυτά είχαν, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ελαιοχρωματιστών Άρτας, κατέληξε σε χρήσιμα συμπεράσματα... «Ο συνεταιρισμός μας, δεν έχει ως αποκλειστικό σκοπό το εμπόριο των χρωμάτων και μόνο... Η αγωνία μας, παράλληλα με την προώθηση των προϊόντων, εστιάζεται και στην ουσιαστική ενημέρωση όλων μας. Δεν πρέπει να λησμονούμε πως ο τεχνίτης της σημερινής εποχής, πρέπει ως πρώτο εφόδιο για την δουλειά του, να έχει την ενημέρωση», τόνισε με έμφαση ο κ. Ρήγας Κουτσός.
Για να συνεχίσει με την επίδραση που θα έχει η ενημέρωση στο τελικό αποτέλεσμα: «Νοιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση, καθώς και όσοι επισκέπτονται στην Άρτα, αλλά και οι πελάτες μας, διαπιστώνουν πως έχουμε αναβαθμίσει το επάγγελμά μας, με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που όλοι παρέχουμε».
Να συνεχιστούν οι εκδηλώσεις και τα σεμινάρια, προέτρεπαν, μετά την εκδήλωση, όλα τα μέλη του συνεταιρισμού, καθώς και τα ίδια νοιώθουν την ικανοποίηση της προόδου, που προέρχεται και απ’ την ενημέρωση...

Το νέο προϊόν

 

2018-tiflon-55-b

 

Το νέο Vitex με TEFLON™ είναι το μοναδικό νέας γενιάς Πλαστικό Χρώμα Ματ με τεχνολογία TEFLON™ για ανώτερη αντοχή, ανώτερη προστασία από τον εμποτισμό λεκέδων, εύκολο καθάρισμα χωρίς υπολείμματα και δημιουργία αντιστατικής επιφάνειας ενάντια σε σκόνες/κάπνα.

Νέας γενιάς Πλαστικό χρώμα ανώτερης ποιότητας με ματ φινίρισμα για εσωτερική χρήση σχεδιασμένο με την τεχνολογία προστασίας επιφανειών Teflon™. Η τεχνολογία Teflon™ προσδίδει μεγάλη ανθεκτικότητα και υψηλή αντοχή στην απορρόφηση κοινών οικιακών λεκέδων, με αποτέλεσμα να μπορούν πιο εύκολα να αφαιρεθούν ακόμα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τεχνολογία Teflon™ δημιουργεί επίσης μια αντιστατική επιφάνεια προστασίας, η οποία εμποδίζει την εναπόθεση σκόνης, κάπνας και άλλων ρύπων. Η αφαίρεση των λεκέδων γίνεται με μαλακό βρεγμένο πανί και σαπούνι ή ήπια οικιακά καθαριστικά.

Το μοναδικό χρώμα στην Ελλάδα που προσφέρει:

•Ανώτερη αντοχή & προστασία

•Αντιστατική επιφάνεια που απωθεί σκόνη/κάπνα/ρύπους

•Μέγιστη ευκολία στον καθαρισμό κοινών οικιακών λεκέδων ακόμα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα

•Ανώτερη αντοχή στο συχνό πλύσιμο (Class 1)

•Μέγιστη απόδοση και καλυπτικότητα (15-18m2/L)

•Εύκολη και άοσμη εφαρμογή

•Απόλυτα ματ και ομοιόμορφη επιφάνεια

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια ή τυχόν σαθρά υλικά. Για το στοκάρισμα των οπών και σπατουλάρισμα τυχόν ρωγμών χρησιμοποιείται Ακρυλικό Στόκο Οικοδομών ή Visto.

Παλιές υδροχρωματισμένες επιφάνειες (με ασβέστη ή κόλλα) ασταρώνονται με Acrylan Unco Eco ή Durovit. Καινούργιες επιφάνειες από σοβά, μπετόν, τούβλα, γυψοσανίδες, κ.λ.π., καθώς και σπατουλαρισμένες επιφάνειες ασταρώνονται με 100% Ακρυλικό Αστάρι ή Acrylan Unco Eco ή Blanco Eco. Επιφάνειες λερωμένες από νικοτίνη, κάπνα, μαρκαδόρους, καφέδες και άλλα είδη λεκέδων ασταρώνονται με Blanco Eco ή Vitosin.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε δύο στρώσεις με ρολό, πινέλο, βούρτσα ή πιστόλι airless και με αραίωση έως 10% με νερό. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες

μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%. Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 30-60 λεπτά και επαναβάφεται μετά από 3-4 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία). Επιφάνειες βαμμένες με Vitex με Teflon™ πλένονται

χρησιμοποιώντας μαλακό σφουγγάρι με νερό και σε περίπτωση επίμονων λεκέδων με απαλό, άχρωμο απορρυπαντικό, μετά την πάροδο τουλάχιστον δύο εβδομάδων από τη βαφή τους. Τα εργαλεία καθαρίζονται αμέσως μετά τη χρήση με νερό και αν χρειάζεται με σαπούνι ή απορρυπαντικό.

 

Στιγμές απ' το σεμινάριο...

 

2018-tiflon-55-a

 

 

2018-tiflon-55-c

 

2018-tiflon-55-d

 

2018-tiflon-55-e

 

2018-tiflon-55-g

 

2018-tiflon-55-h

 

2018-tiflon-55-k

 

Διαβάστηκε 562 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 10:34

TEΛEYTAIA NEA

TEΛEYTAIA ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

14102747
Σήμερα
Αυτή την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
352
7902
51801

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 42 επισκέπτες και κανένα μέλος