A+ R A-
21 Οκτωβρίου 2018
Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017

|

Η πρώτη ανακοίνωση του νικητή των εκλογών του Επιμελητηρίου, πρόδηλη των ενωτικών προθέσεών του...

"Προτίθεμαι άμεσα να καλέσω τους συναδέλφους επικεφαλής των ψηφοδελτίων για να καταλήξουμε σε ένα συλλογικό, ενωτικό Διοικητικό Συμβούλιο", σημειώνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εκλογών του Επιμελητηρίου, ο νικητής Χρήστος Κολιός...

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης, ακολουθεί:

"Αισθάνομαι την ανάγκη τόσο εγώ όσο και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μου να ευχαριστήσουμε τον επιχειρηματικό κόσμο της Άρτας για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στις εκλογές του επιμελητηρίου μας και μας αναδείξατε ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ .

Ιδιαίτερη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη .

Η διαδικασία που ακολουθεί κατά τον νόμο είναι να συγκροτηθεί το σώμα για την εκλογή διοικητικού συμβουλίου. Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης συγχρόνως με την αρχή μας περί συναίνεσης όπως εξάλλου και ο τίτλος του ψηφοδελτίου μας Μαζί για το Επιμελητήριο, προτίθεμαι άμεσα να καλέσω τους συναδέλφους επικεφαλής των ψηφοδελτίων για να καταλήξουμε σε ένα συλλογικό ,ενωτικό Διοικητικό Συμβούλιο διότι για εμάς πάνω από όλα είναι η αναπτυξιακή και επιτυχημένη λειτουργία των στόχων και σκοπών του επιμελητηρίου μας .

Με την πεποίθηση ότι όλοι επιδιώκουμε την λειτουργία ενός δυναμικού , ενεργητικού και δραστήριου επιμελητηρίου έχω την αίσθηση ότι η πρόταση μου θα είναι αποδεκτή.

Εκφράζοντας για άλλη μία φορά τις ειλικρινείς , εγκάρδιες ,ευχαριστίες δεσμευόμαστε πάντα να σας ενημερώνουμε για τις όποιες εξελίξεις .  

Με εκτίμηση ,

Κολιός Χρήστος

Επικεφαλής Συνδυασμού “Μαζί για το Επιμελητήριο”

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

|

Ο Χρήστος Κολιός, είναι ο νικητής των εκλογών στο Επιμελητήριο Άρτας

Η συμμετοχή των 832 μελών του Επιμελητηρίου Άρτας, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή και Δευτέρα, μπορεί να χαρακτηριστεί το καθοριστικό και σημαντικότερο γεγονός της διαδικασίας αυτής, μιας και η συμμετοχή των μελών, ήταν το στοιχεί που προβλημάτιζε τους υποψηφίους, αλλά και τους παρατηρητές των εξελίξεων, στον χώρο του επιχειρείν...

Το εκλογικό αποτέλεσμα, ήταν αναμενόμενο για τους περισσότερους, μιας και απ' την αρχή της προεκλογικής διαδικασίας, είχε καταδειχτεί πως ο νικητής των εκλογών Χρήστος Κολιός, επικεφαλής του συνδυασμό «Μαζί για το Επιμελητήριο», είχε το πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων, που έλαβαν σημαντικό ποσοστό και πλέον είναι οι ρυθμιστές για την εκλογή του προέδρου. Με την κατανομή των εδρών, η οποία προέκυψε απ' το τελικό αποτέλεσμα, θα χρειαστεί η συνεργασία τουλάχιστον δύο συνδυασμών, για την εκλογή του προέδρου.

Οι εκλογές

Ψήφισαν συνολικά 832 μέλη του Επιμελητηρίου Άρτας.

Πρώτος συνδυασμός αναδείχτηκε ο συνδυασμός «Μαζί για το Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Κολιό με ποσοστό 42,28% και 9 έδρες, δεύτερος αναδείχτηκε ο συνδυασμός «Επιχειρούμε Μαζί» με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Γκολομάζο με ποσοστό 33% και 7 έδρες και τρίτος ο συνδυασμός «Επιμελητηριακή αλλαγή» με επικεφαλής τον Δημήτρη Χουλιάρα ποσοστό 24,72% και 5 έδρες.

Αναλυτικά:

ΕΜΠΟΡΙΚΟ

Ψήφισαν 381, Άκυρα – Λευκά: 12

«Μαζί για το Επιμελητήριο»- ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΙΟΣ:162ψήφοι, Έδρες: 4

«Επιχειρούμε Μαζί»-ΓΚΟΛΟΜΑΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: 106ψήφοι , Έδρες:2

«Επιμελητηριακή αλλαγή»- ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:101ψήφοι, Έδρες:2

ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ

Ψήφισαν 216, Άκυρα – Λευκά: 14

«Μαζί για το Επιμελητήριο»- ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΙΟΣ:75ψήφοι, Έδρες:2

«Επιχειρούμε Μαζί»-ΓΚΟΛΟΜΑΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ:87 ψήφοι, Έδρες:3

«Επιμελητηριακή αλλαγή»- ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:40 ψήφοι, Έδρες: 1

ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ψήφισαν 235, Άκυρα – Λευκά:9

«Μαζί για το Επιμελητήριο»- ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΙΟΣ:100 ψήφοι,   Έδρες:3

«Επιχειρούμε Μαζί»-ΓΚΟΛΟΜΑΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ:70 ψήφοι, Έδρες:2

«Επιμελητηριακή αλλαγή»- ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:56 ψήφοι, Έδρες: 2

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

|

Ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Χρήστος Σφρίντζερης, πανέτοιμος για την εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής...

 

 

 

Αισιόδοξος, αλλά καθόλου τυχαία, είναι ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, που και σ' αυτές τις εκλογές, κατέρχεται υποψήφιος στο τμήμα Υπηρεσιών, με τον συνδυασμό του νυν προέδρου Γιάννη Γιαμά. Δεν αποκλείει και την ευρεία πλειοψηφία του συνδυασμού, στον οποίο και ο ίδιος μετέχει.

"Ως απερχόμενη διοίκηση, αποδείξαμε πολύ έγκαιρα, πως ως ομάδα έχουμε την διάθεση για σοβαρές παρεμβάσεις, οι οποίες με την σειρά τους, βρέθηκαν ως στήριγμα, στην κάθε προσπάθεια που έκανε ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού Πρέβεζας", λέει στην "Γ", ο αντιπρόεδρος Χρήστος Σφρίντζερης και συμπληρώνει: "Έχουμε επικοινωνήσει με όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής και διαπιστώσαμε, πως παραπάνω απ' όσο εμείς είχαμε εκτιμήσει, αναγνωρίζου την προσπάθεια που έγινε και θεωρεί εκ των ων ουκ άνευ, να συνεχίσει την δημιουργική της πορείας, η διοίκηση του Γιάννη Γιαμμά, μαζί με νέα στελέχη, που έχουν εισέλθει στο ψηφοδέλτιό μας. Και το σημαντικότερο, όλοι οι σοβαροί επιχειρηματίες - μέλη του Επιμελητήριου, έχουν κλείσει τ' αυτιά τους σε κομματικές σειρήνες και κέντρα που επιχειρούν ν' αλώσουν το Επιμελητήριο, για αλλότριους στόχους".

Είναι λογικό, με βάση αυτό τον απολογισμό, να πορεύεται και ο συνδυασμός του, αλλά και ο ίδιος με την αισιοδοξία που καταγράφεται, σε κάθε συζήτηση που γίνεται ανάμεσα στα μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, αλλά να επιζητεί και το περισσότερο. "Με την εμπειρία της καλής πορείας που έχουμε ως απολογισμό, πρέπει να βάλουμε πιό ψηλά τον πήχη, για το επόμενο διάστημα", λέει ο κ. Σφρίντζερης, για να περάσει στο ζητούμενο, που πρέπει να κυριαρχήσει, μέχρι την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες.

"Δεν πρέπει στο επόμενο διάστημα, να χαθεί καμία ευκαιρία. Και το σημαντικότερο. Να φέρουμε εμείς περισσότερες ευκαιρίες - προτάσεις στον επιχειρηματικό κόσμο, όπως κατά τον καλύτερο τρόπο κινηθήκαμε με την αξιοποίηση των προτάσεων και ευκαιριών που παρουσιάστηκαν, παρά το γεγονός ότι η κρίση, έχει επηρεάσει και τον θεσμό του Επιμελητηρίου", λέει για το επόμενο διάστημα και τους στόχους που πρέπει να τεθούν και θα τεθούν.

Προκαλεί εύλογη την απορία, η μεγάλη κινητικότητα που έχει παρατηρηθεί απ' τον αντίπαλο συνδυασμό, σε σχέση με την ήρεμη πορεία, που ο συνδυασμός του ακολουθεί, για να δώσει, με χαρακτηριστική άνεση, την δική του απάντηση: "Ο πολιτικός - προεκλογικός διάλογος, δεν σημαίνει φασαρία... Σημαίνει μεθοδική συζήτηση, με κατάθεση προτάσεων, καταγραφή στόχων και ουσιαστική συμφωνία, σε σχέση με την αξιοποίηση των προκλήσεων, αλλά και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν. Αυτό ακριβώς κάναμε και θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες, χωρίς να δίνουμε καμία σημασία, στους περίεργους θορύβους που ακούγονται. Είναι σίγουρο πως το ίδιο κάνουν και τα μέλη του Επιμελητηρίου, γιατί πραγματικά αναζητούν, το επιχειρείν της νέας εποχής".

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 21:17

Πέφτουν και γροθιές στο Δημαρχείο!

Μια εικόνα, που μόνο σε Δημαρχιακό Μέγαρο, δεν παρέπεμπε, όπως είπαν αρχικά οι παριστάμενοι και φυσικά συζητήθηκε σ' όλα τα στέκια της πόλης...

 

 

 

 

Μια επίσκεψη του προέδρου των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Αρταίων Νίκου Νικολάου, στο γραφείο του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, με αφορμή την απόφαση του τελευταίου, να μετακινήσει μία υπάλληλο σε άλλη θέση, ήταν η αρχή ενός γεγονότος, που ανάλογο δεν έχει συμβεί στην ιστορία του εν λόγω Δήμου.

Σημαντική λεπτομέρεια για το συγκεκριμένο γεγονός, είναι ότι οι "σκηνές απείρου κάλλους", εξελίχτηκαν μπροστά στα μάτια των εκπροσώπων του συλλόγου ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης, που είχαν επισκεφτεί τον δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη, για να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Και ένας εκ των μελών του συλλόγου αυτού, μπήκε στην μέση και απέτρεψε τα χειρότερα...

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Νίκος Νικολάου, εισήλθε μαινόμενος στο γραφείο του δημάρχου και άρχισε να λέει περίεργα πράγματα, σε σχέση με την απόφαση του δημάρχου, ο οποίος αρχικά τον παρακολουθούσε με ιδιαίτερη ψυχραιμία, αλλά στην συνέχεια δεν κρατήθηκε. Σηκώθηκε, όπως μας είπαν, απ' το γραφείο του και πήρε τον εργαζόμενο "καροτσάκι", για να τον βγάλει έξω απ' το γραφείο. Ο εργαζόμενος αντέδρασε και επιχείρησε να... ανταποδώσει κάποιες γροθιές, μέχρι που μπήκαν στην μέση κάποιοι εκ των επισκεπτών του δημαρχείου.

Μια εικόνα, που μόνο σε Δημαρχιακό Μέγαρο, δεν παρέπεμπε, όπως είπαν αρχικά οι παριστάμενοι και φυσικά συζητήθηκε σ' όλα τα στέκια της πόλης... Δεν παραγνωρίζει κανένας τον εριστικό χαρακτήρα του προέδρου των εργαζομένων και βεβαίως πρώτος και καλύτερος που έπρεπε να τον γνωρίζει και να κινείται ανάλογα, είναι ο δήμαρχος, ο οποίος μάλιστα στην θητεία του, του ανέθεσε αυξημένες συντονιστικές αρμοδιότητες. Παράλληλα έπρεπε, να του είχε καταστήσει σαφές, ότι μπορεί ν' ακούει την γνώμη των εκπροσώπων των εργαζομένων, αλλά σε καμία περίπτωση, δεν συναποφασίζουν, σε θέματα που ο δήμαρχος πρέπει να λαμβάνει τις αποφάσεις του, όπως εν προκειμένω η μετακίνηση κάποιων υπαλλήλων, σε θέσεις που ο δήμαρχος μπορεί να κρίνει, πως είναι περισσότερο αποδοτικός, ο κάθε υπάλληλος.

Για το θέμα συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αρταίων, με σκοπό να τοποθετηθεί σε σχέση με το θέμα που προέκυψε και να επιχειρήσει στην συνέχεια, ν' αποκαταστήσει την σωστή επικοινωνία με τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή.

 

tsirogiannis-boxer-00-a

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεώργιος Πατούλης: Πολλοί δήμαρχοι φοβούνται να μιλήσουν, διότι έχουμε υποστεί το «μπούλιγκ» των περιφερειαρχών - Θορυβώδης και τίποτα υποσχόμενος, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Γεώργιος Πατούλης

 

 

 

Ο τραγικός τρόπος, με τον οποίο συμπεριφέρθηκε στην Ήπειρο, ο θορυβώδης και τίποτα υποσχόμενος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γεώργιος Πατούλης, δικαίως προκάλεσε πλείστες όσες αντιδράσεις, κυρίως παραγόντων της Ηπείρου. Μέρος αυτών των αντιδράσεων, εισπράττουν και όσοι δήμαρχοι (σ.σ. άγνωστο για ποιούς λόγους) τον ακολουθούν και θεωρούν πως με αυτόν σύμμαχο, μπορούν να έχουν την όποια ελπίδα, είτε για τους τόπους που -υποτίθεται πως- υπηρετούν, είτε για τους ίδιους και την προσωπική τους πολιτική επιβίωση...

 

[Μοιραία στο σύνολο των δημάρχων, θα πρέπει να περιληφθεί και ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, που συνόδευσε με διθυράμβους την πραγματοποίηση της συνεδρίασης του ΔΣ της ΚΕΔΕ στην Άρτα, αλλά (σ.σ. τι ειρωνεία;) και την δέσμευση του Πατούλη, να στηρίξει τα αιτήματα της Άρτας! Καιρός είναι να τον ανακηρύξουμε και σωτήρα της Άρτας...].

 

Πολλοί δήμαρχοι φοβούνται να μιλήσουν, διότι έχουμε υποστεί το «μπούλιγκ» των περιφερειαρχών, είπε σε συνέντευξη στην ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ο πολύ κύριος Πατούλης, για να υπαινιχθεί την περίπτωση της "κόντρας", που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Αρταίων, για θέματα που έχουν συζητηθεί και η πλειοψηφία των πολιτών, έχει καταλήξει σε συμπεράσματα, για την διαρκή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, περί μαχητικών πρακτικών, αν πρόκειται για τα συμφέροντα του Δήμου που εκπροσωπεί...

-Αλήθεια καίγεται ο Πατούλης, για το αν ο Καχριμάνης αδίκησε τον Τσιρογιάννη ή αλλού βλέπει η αήθης επίθεση, που έκανε σ' έναν καταξιωμένο αυτοδιοικητικό, που σίγουρα δεν είναι εύκολος αντίπαλος;

Σιγά μην δεν κοιμάται ο Πατούλης, γιατί δεν έχει κονδύλια ο Τσιρογιάννης, για να κάνει έργα στην Άρτα και να μπορέσει να εκλεγεί εκ νέου... Η δική του προοπτική τον ενδιαφέρει και πως θα δείξει... τσαμπουκάς, για να τσιμπήσουν οι έχοντες πολιτική ένδεια και να δημιουργήσουν τον... όχλο, ο οποίος (σ.σ. νομίζει ο Πατούλης) και θα τον επιβάλλει στο πολιτικό γίγνεσθαι της πατρίδας μας, για να ζητήσει ότι περίεργο του κατέβει στο μυαλό... Από δήμαρχος Αθηναίων, μέχρι και αρχηγός της ΝΔ.

Ο τραγικός Πατούλης, όμως συνεπαρμένος απ' τις πολλές προσωπικές του φιλοδοξίες, μη τηρώντας κατά το ελάχιστο, τους κανόνες της πολιτικής ευγένειας, νόμισε ότι θα βγει νικητής στην Ήπειρο και εξαπέλυσε την αήθη επίθεση κατά του Καχριμάνη, στον τόπο που τον φιλοξενούσε...

Η συνέχεια είναι εξόχως ενδιαφέρουσα... Στον τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων, που παραχώρησε την συνέντευξη - επίθεση στον Καχριμάνη, "έσπασαν" τα τηλέφωνα, για να πει ο κάθε πολίτης την γνώμη του. "Άθλιο", τον αποκάλεσαν οι περισσότεροι, για να βρεθούν και κάποιοι πιό προχωρημένοι, οι οποίοι έλεγαν πως καλά θα κάνει να μην ξαναπατήσει το πόδι του στην Ήπειρο.

Τα σοβαρότερα τώρα:

-Είναι δυνατόν το ετήσιο τακτικό συνέδριο της αυτοδιοίκησης, των εκατοντάδων δημάρχων και αιρετών της αυτοδιοίκησης, ελαφρά τη καρδία να μετατρέπεται σε φιέστα, υποστήριξης των φιλοδοξιών, ενός παράγοντα που επιθυμεί να γίνει ακόμη και αρχιεπίσκοπος;

Συνέβη κι αυτό στα Γιάννενα. Και λες πως ο Πατούλης, καλά κάνει. Οι υπόλοιποι δήμαρχοι, που λογικά πρέπει να έχουν άποψη περί την αξιοπρέπεια του συνεδρίου, έπρεπε να κάνουν την δική τους παρέμβαση και να διαχωρίσουν την θέση τους, απ' τις αθλιότητες, μιας ανέξοδης και άχρηστης φιέστας. Δεν το έπραξαν και όσοι διαφώνησαν, δεν το έκαναν με δυναμικό τρόπο, ώστε ν' ακουστεί παντού και η διαφορετική άποψη.

-Αυτό το πολιτικό προσωπικό, που ανέχεται τις τραγικές επιλογές του Πατούλη, είναι ικανό ν' αντιληφθεί πως ήρθε η ώρα να κάνει ένα βήμα μπροστά, ο θεσμός της αυτοδιοίκησης;

Αυτό ακριβώς το ερώτημα, έρχεται να μας βάλει και στην ουσία της ευρύτερης αντίδρασης των δημάρχων και σε σχέση με τις προτάσεις Σκουρλέτη, για την καθιέρωση της απλής αναλογικής στις εκλογές της αυτοδιοίκησης... Μια ομάδα υποστηρικτών ενός φιλόδοξου πολιτικού, είναι σίγουρο πως τα κεκτημένα της, θέλει να διατηρήσει, οπότε και οι αντιδράσεις στο θέμα αυτό, θα πρέπει να θεωρούνται φυσιολογικές. Το πρόβλημα, θα προέκυπτε, αν εξέφραζαν την συμφωνία τους...

 

gnomi-vin-site-11-q

 

Να κάνει τους υπολογισμούς του...

 

Μάλλον πρέπει να κάνει καλύτερους υπολογισμούς ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Σε σχέση με το αν βγαίνει πολιτικά και προσωπικά ωφελημένος, απ' τον στενό εναγκαλισμό με τον Πατούλη, ο οποίος (σ.σ. ο εναγκαλισμός) του δίνει και... αέρα για να εντείνει τις αντιπαραθέσεις του με τον Καχριμάνη...

Κι αυτό γιατί ο Καχριμάνης και ο Τσιρογιάννης, κινούνται στα ίδια μέρη, ενώ ο Πατούλης, όπως έφυγε απ' την Ήπειρο, σιγά μην την ξαναθυμηθεί ή και αν την θυμηθεί, έχει το πολιτικό εκτόπισμα, για να... μαλώσει τον εκλεγμένο περιφερειάρχη Ηπείρου...

Επί πλέον, οι εύκολοι συνειρμοί, που προκύπτουν και εκ της παρουσίας, του επίσης θορυβώδους Ριζόπουλου, στην εκδήλωση του Δήμου Αρταίων στο Ζάππειο, δεν δημιουργούν και τις καλύτερες προϋποθέσεις, για την υπόλοιπη θητεία του Χρ. Τσιρογιάννη, στον Δήμο Αρταίων. Που πρέπει να θυμίσουμε, πως η εναπομείνασα θητεία, είναι και καθαρά προεκλογική...

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 21:02

Κυκλοφορεί αύριο "Η ΓΝΩΜΗ"

Ο οργισμένος δήμαρχος, το bullyingτου περιφερειάρχη και οι εκλογές στο Επιμελητήριο Άρτας...

 

 

 

Πρωτόγνωρο το γεγονός, θ' αποτελέσει την αφετηρία ευρύτερης ανάλυσης σε επόμενα φύλλα της εφημερίδας, η "συμπλοκή" του δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη και του προέδρου των εργαζομένων στον Δήμο Νίκου Νικολάου, αποτελεί το πρώτο θέμα της ΓΝΩΜΗΣ, που κυκλοφορεί αύριο, καταγράφοντας όλες τις εξελίξεις στην Ήπειρο, αλλά παρουσιάζοντας και σοβαρές προτάσεις, για τα μεγάλα θέματα της περιοχής.

Ο Χρήστος Κολιός, είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών του Επιμελητηρίου Άρτας, κατά τις οποίες, ως αισιόδοξο στοιχείο αναδείχτηκε η συμμετοχή των μελών. Αναμένονται οι συζητήσεις, για την εκλογή του προεδρείου, στην οποία πρέπει πλέον να συναινέσουν μέλη από δύο συνδυασμούς.

Bullying, απ' τον περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, προς τους δημάρχους, κατήγγειλε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Γιάννενα, ο θορυβώδης και τίποτα υποσχόμενος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γεώργιος Πατούλης. Θύμα του και ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης;

Αφιέρωμα στους Εβραίους της Άρτας: "Όσο θυμούνται μια χαμένη πατρίδα", είναι ο τίτλος του αφιερώματος.

Και πολλά άλλα θέματα στην ΓΝΩΜΗ που κυκλοφορεί αύριο. Μην την χάσετε...

 

000001-07-12-2017-c

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

TEΛEYTAIA NEA

TEΛEYTAIA ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

13855303
Σήμερα
Αυτή την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
1395
30219
93066

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 63 επισκέπτες και κανένα μέλος