A+ R A-
20 Μαρτίου 2018
Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017

Μπορούμε να βάλουμε φρένο στα σχέδια τους. Μαχητικά και αποφασιστικά να δώσουμε απάντηση στα απεργοκτόνα σχέδια τους. Χωρίς καμιά καθυστέρηση να οργανώσουμε την πάλη μας δημιουργώντας προϋποθέσεις για κλιμάκωση της απάντησης μας και με Γενική Απεργία.

 

 

 

"Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην Απεργία, την οργάνωση, την συλλογική πάλη και δράση. Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει τις απαιτήσεις των επιχειρηματικών ομίλων στη Βουλή για να χτυπήσει και να τρομοκρατήσει την εργατική τάξη για να μην σηκώνει κεφάλι", επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Άρτας, εν όψει της συγκέντρωσης που πραγματοποιεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Κιλκίς.

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης ακολουθεί:

Λαέ της Άρτας. Παρά τα όσα διακηρύσσει η κυβέρνηση για «δίκαιη» ανάπτυξη , για επιστροφή στην κανονικότητα, για βελτίωση της ζωής των εργαζομένων η επίθεση θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση. Η 3η αξιολόγηση θα συνοδεύεται με νέες περικοπές στις λαϊκές ανάγκες με γενίκευση των ελαστικών σχέσεων εργασίας. Γι’ αυτό και κλιμακώνει την επίθεση γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι η υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής και των αντεργατικών μέτρων προϋποθέτει την θωράκιση όλου του κατασταλτικού οπλοστασίου ώστε να μπουν οι αγώνες των εργαζομένων στο « γύψο» της προσαρμογής των απαιτήσεων και των αναγκών του κεφαλαίου.

Αυτοί οι σχεδιασμοί θα πάρουν την θέση τους δίπλα στις δικαστικές αποφάσεις που βγάζουν όλες τις απεργίες παράνομες και καταχρηστικές, στις καταδίκες απεργών με πολλούς μήνες φυλάκισης επειδή παλεύουν για τις ανάγκες τους, για συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, για αυξήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές, στις αποφάσεις για πολιτική επιστράτευση και τις απειλές βαρύτατων συνεπειών σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα διατάγματα κυβέρνησης και εργοδοσίας για « σιγή νεκροταφείου».

Θέλουν να τσακίζουν την ζωή μας και να μην βγάζουμε άχνα

Οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης όπως και των προηγούμενων, των άλλων κομμάτων και δυνάμεων του κεφαλαίου για «παρεμβάσεις» που θα ενισχύσουν την «δημοκρατία» και την συμμετοχή των εργαζομένων στην λήψη των αποφάσεων στα συνδικάτα μόνο τα μικρά παιδιά μπορούν να ξεγελάσουν.

Θέλουν να βάλουν κάτω από τον έλεγχο τους, τους αγώνες των εργαζομένων ώστε να μην αμφισβητούνται τα συμφέροντα του ΣΕΒ, των Εφοπλιστών, των Τραπεζιτών και των άλλων αρπαχτικών του ιδρώτα των εργαζομένων. Όλων αυτών που στο όνομα της κερδοφορίας τους απαιτούν εδώ και χρόνια να παρθούν μέτρα για τις απεργίες ώστε να διευκολυνθούν ακόμη περισσότερο να τσακίζουν κάθε έννοια δικαιώματος των εργαζομένων και να επιβάλουν χειρότερους όρους δουλειάς, να βάζουν εμπόδια στην οργάνωση της εργατικής τάξης, στη δράση των συνδικάτων. Να έχουν συνδικάτα του χεριού τους, στη δούλεψη τους.

Να βάλουν εμπόδια στον αγώνα για να διεκδικήσουμε το σχέδιο των 535 Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Συνδικάτων για την υπογραφή ΕΓΣΣΕ και επαναφορά με νόμο του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ, ως βάση για αυξήσεις. Στον αγώνα για κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων που επέβαλαν μισθούς πείνας των 586 ευρώ και επαναφορά της καθολικής ισχύος και υποχρεωτικότητας. Επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων.Διεκδικούμε ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς. Στον αγώνα για κατάργηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, για σταθερή και μόνιμη δουλειά.  

Δηλώνουμε την απόφασή μας:

Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε κανένα νόμο που θα βάζει εμπόδια στην λειτουργία και τη δράση, στην οργάνωση της πάλης των εργαζομένων. Θα απαντήσουμε με γενική απεργία.

Δεν υποχωρούμε όσους νόμους και αν ψηφίσουν.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την κατάργηση των αντεργατικών, αντιλαϊκών νόμων, των μνημονίων.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ

7.30μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΙΛΚΙΣ

eka-kin-afisa-00-a

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

|

Προϋποθέσεις επιλεξιμότητας είναι η ακαδημαϊκή επίδοση του υποψηφίου καθώς επίσης κοινωνικά, οικογενειακά και οικονομικά κριτήρια που θεσπίζονται από την Επιτροπή Ερευνών

 

 

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο: «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του ΤΕΙ Ηπείρου», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, το ΤΕΙ Ηπείρου, πρόκειται να υλοποιήσει πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για 80 (κατ΄ εκτίμηση) δικαιούχους προπτυχιακούς φοιτητές του που φοιτούν στα Τμήματα της Άρτας και της Πρέβεζας.

Η επιδότηση για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 καλύπτει τους μήνες Οκτώβριο 2017 έως Σεπτέμβριο 2018 (πλην Ιουλίου και Αυγούστου) και συνολικά δέκα μήνες. Αφορά δικαιούχους: ατομικών συμβάσεων με αποζημίωση 150€/μήνα ή συμβάσεων των δύο ατόμων με αποζημίωση έως 125€/μήνα/άτομο ή συμβάσεων των τριών ατόμων με αποζημίωση 116,66€/μήνα/άτομο. Το ποσοστό των ωφελούμενων φοιτητών κατανέμεται -κατ΄ αρχήν και χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό- σε 80% για τους παλαιούς και 20% για τους νέους φοιτητές. Προϋποθέσεις επιλεξιμότητας είναι η ακαδημαϊκή επίδοση του υποψηφίου καθώς επίσης κοινωνικά, οικογενειακά και οικονομικά κριτήρια που θεσπίζονται από την Επιτροπή Ερευνών.

Το ΤΕΙ Ηπείρου, ανταποκρινόμενο στον κοινωνικό του ρόλο, ως αρωγός των φοιτητών του, και αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερα πιεστικές οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, κατάφερε με στοχευμένες ενέργειες και επέτυχε την υλοποίηση της ανωτέρω πράξης, πιλοτικά για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, καθότι επιδίωξή του είναι, να καταστεί δυνατή η επέκταση του προγράμματος επιδότησης ενοικίου τόσο σε χρονική διάρκεια -ήτοι περισσότερα ακαδημαϊκά έτη- όσο και σε δικαιούχους φοιτητές, καθώς και σε όλες τις πόλεις όπου τα Τμήματά του λειτουργούν.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης με όλες τις σχετικές πληροφορίες, είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.teiep.gr.

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

|

Δήλωση του υποψήφιου προέδρου του Επιμελητηρίου: "Θα πορευτούμε ΜΑΖΙ στις νέες εκλογές του Δεκεμβρίου, ΜΑΖΙ για το νέο επιμελητήριο που έχει ανάγκη η Άρτα"

 

 

 

 

"Η επιχειρηματική κοινότητα της Άρτας, έχει την ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Επιμελητήριο". αναφέρει σε δήλωση που έκανε μετά την κατάθεση του συνδυασμού του, για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Άρτας, ο υποψήφιος πρόεδρος Χρήστος Κολιός.

Με εμπειρία στον χώρο του Επιμελητηρίου, αλλά και άλλων θεσμών που υπηρετούν το επιχειρείν ο Χρήστος Κολιός, συμπληρώνει πως "η σύγχρονη εποχή επιβάλλει καινοτομία, εξωστρέφεια, ομαδικό πνεύμα και εργατικότητα".

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης του κ. Κολιού, ακολουθεί:

"Στις εκλογές του Δεκεμβρίου, για τη νέα Διοίκηση των Επιμελητηρίων η επιχειρηματική κοινότητα της Άρτας, έχει την ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Επιμελητήριο.

Το όραμά μας στηρίχτηκε καθαρά στην επιλογή επαγγελματιών όλων των κλάδων  της περιοχής που έχουν την ικανότητα να στελεχώσουν μια δυναμική ομάδα για την Επιμελητηριακή οικογένεια.

Η σύγχρονη εποχή επιβάλλει καινοτομία, εξωστρέφεια, ομαδικό πνεύμα και εργατικότητα. Παράγοντες σημαντικοί για την  εκ νέου σύνδεση του θεσμικού ρόλου του Επιμελητηρίου με τον επιχειρηματικό κόσμο .

Έτσι λοιπόν θα πορευτούμε ΜΑΖΙ στις νέες εκλογές του Δεκεμβρίου, ΜΑΖΙ για το νέο επιμελητήριο που έχει ανάγκη η Άρτα".

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

|

Γ. ΓΚΟΛΟΜΑΖΟΣ - ΧΡ. ΚΟΛΙΟΣ και Δ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ οι επικεφαλής

 

 

 

 

 

Τρεις είναι τελικά οι συνδυασμοί που κατέρχονται στο Επιμελητήριο Άρτας, για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Δεκεμβρίου. Είναι ο συνδυασμός "ΕΠΙΧΕΟΥΡΜΕ ΜΑΖΙ" του Γιάννη Γκολομάζου, ο συνδυασμός "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ" του Χρήστου Κολιού και ο συνδυασμός "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" του Δημήτρη Χουλιάρα.

 

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Επικεφαλής Γιάννης Γκολομάζος

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΕΤΣΙΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ

ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΛΙΑΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗ

ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

ΜΑΝΙΦΑΒΑ ΕΛΕΝΗ

ΣΟΥΡΛΑ ΕΛΕΝΗ

ΣΑΛΑΜΠΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΡΙΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ

ΤΖΑΔΗΜΑΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ

ΚΑΓΚΙΟΥΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΦΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΣΒΕΝΤΖΟΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΣΟΥΒΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΠΑΦΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΜΠΑΝΙΑΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ

ΤΖΟΥΚΑΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΜΑΝΙΦΑΒΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΟΥΣΑΒΕΡΕΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΚΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑΝΑ

ΜΗΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΝΤΙΒΕΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΜΑΓΚΟΥΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Επικεφαλής: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΙΟΣ

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΚΕΦΑΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΛΕΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΑΛΗΝΑΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ

ΠΑΝΟΥΣΗ ΣΟΦΙΑ

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΜΙΝΑ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΛΥΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΦΩΤΙΑΔΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ

ΣΑΚΚΑΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ

 

ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ

ΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΠΑΪΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΑΤΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΡΑΜΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Επικεφαλής: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

 

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΕΡΒΕΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΣΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΛΑΪΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΛΩΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΤΡΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ

ΒΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΗΧΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΣΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΠΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΜΠΟΥΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΙΚΑ ΟΛΓΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

|

Σκοπιμότητα διαπιστώνει το κέντρο προστασίας Αρχέλων

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο κέντρο προστασίας Αρχέλων η τραυματισμένη στο κεφάλι χελώνα που βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην περιοχή του Πνευματικού Φάρου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από την συνεργάτιδα του Αρχέλων στην περιοχή Πέλλα Καλογήρου.

Δυστυχώς, ο σκόπιμος τραυματισμός χελωνών στον Αμβρακικό Κόλπο έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας και αποτελεί χαρακτηριστικό και αρκετών εκ των χελωνών που έφτασαν στον Αρχέλων μέσα στο καλοκαίρι.

Σύμφωνα μάλιστα με το μηνιαίο δελτίο του Συλλόγου Προστασία Θαλασσίων Χελωνών η Μαρίνα, η προηγούμενη χελώνα που έφτασε στο Κέντρο Προστασίας με σκόπιμο τραύμα στο κεφάλι δυστυχώς δεν τα κατάφερε και πέθανε στις 4 Αυγούστου λόγων των σοβαρών τραυμάτων της.

Την ίδια στιγμή πάντως καλύτεροι είναι οι οιωνοί για τις δύο χελώνες Καρέτα Καρέτα οι οποίες εντοπίστηκαν τον Αύγουστο στην περιοχή.

Η «Μαρίνα» κατέφθασε στις 24 Ιουνίου 2017 από την Πρέβεζα και ήταν άλλη μια χελώνα με σκόπιμο χτύπημα στο κεφάλι. Το μήκος καβουκιού της ήταν 65,6εκ. και το βάρος της 30 κιλά. Δυστυχώς πέθανε στις 4 Αυγούστου 2017, αποτέλεσμα των σοβαρών τραυμάτων της.

Συγκεκριμένα ο “Μύρα” μια αρσενική καρέτα βρέθηκε στον Αμβρακικό Κόλπο στις 17 Αυγούστου 2017. Το μήκος καβουκιού του είναι 71,5 εκ. και ζυγίζει 43 κιλά. Είχε καταπιεί αγκίστρι (το οποίο αφαιρέθηκε χειρουργικά) και πετονιά για την οποία χορηγήθηκε με ειδικό φαρμακευτικό λάδι ώστε να αποβληθεί φυσικά από τον οργανισμό. Λόγω του χειρουργείου δεν έπρεπε να τραφεί για δυο εβδομάδες. Από τότε δεν ενδιαφέρεται για το φαγητό του κι έτσι θα τρέφεται με σωληνάκι.

Όπως επισημαίνουν οι διασώστες του Αρχέλων η κατάποση πετονιάς διατρέχει πάντα κινδύνους διότι μπορεί να προκαλέσει εσωτερικό τραυματισμό.

Μια δεύτερη χελώνα ο «Νίκος» κατέφθασε από την Πρέβεζα στις 18 Αυγούστου 2017 με νέα τραύματα. Είχε ένα επουλωμένο τραύμα στο κεφάλι, κομμένο μπροστινό πτερύγιο το οποίο έχει κι αυτό επουλωθεί, σημάδια στις μπροστινές πλάκες του κεφαλιού και προβλήματα επίπλευσης. Χορηγείται με αντιβιοτικά όμως δεν τρέφεται μόνος του, επομένως του δίδεται τροφή με σωληνάκι.

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

TEΛEYTAIA NEA

TEΛEYTAIA ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

12914096
Σήμερα
Αυτή την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
2799
14588
221213

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 146 επισκέπτες και κανένα μέλος