A+ R A-
18 Ιανουαρίου 2018
Δευτέρα, 02 Μαΐου 2011 11:32

Πολλοί οι μνηστήρες στην Πρέβεζα…

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 

 

 

 

 

Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ

 

 

 


Αν στην Άρτα, υπάρχει για το χώρο του ΠΑΣΟΚ μικρή προσφορά για τις θέσεις των υποψηφίων, δεν ισχύει το ίδιο και για την Πρέβεζα, όπου το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και κάθε ημέρα μπορεί να προκύπτει και νέο πρόσωπο, το οποίο δηλώνει, ότι αν και δεν είναι εύκολο γι’ αυτόν να ασχοληθεί με την πολιτική, θα το κάνει για να προσφέρει στον τόπο.

Ας προχωρήσουμε λοιπόν σε μια καταγραφή ονομάτων:

Ο νυν βουλευτής Βαγγέλης Παπαχρήστος, έχει τα… μπερδέματά του με την κοινοβουλευτική ομάδα του και κανένας δεν γνωρίζει τι θα γίνει μέχρι να πάμε στις εκλογές.

Ο υποψήφιος βουλευτής Περικλής Βασιλάκης, χωρίς να το δηλώνει επίσημα ο ίδιος, θεωρεί ότι είναι σε πλεονεκτική θέση, μιας και πλέον «μπορεί να κάνει παιχνίδι». Το παλεύει και με κάθε ευκαιρία είναι κοντά στους κατοίκους της περιοχής.

Ο πρώην νομάρχης Βασίλης Ιωάννου, που έχει βρει ρυθμό επικοινωνίας, με όλους τους πολίτες του νομού, «παίζει» και με τον αέρα του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που δεν πρέπει κανένας να παραβλέπει.

Και οι επόμενοι τώρα:

Ο γιατρός Μάνθος Δαρδαμάνης, είναι κατά το στερεότυπο «δεν είναι καιρός για την πολιτική», αλλά όλο και κάποιες κινήσεις κάνει, όλο και κάποιους πολίτες συναντάει και φυσικά δεν κρύβει την επιθυμία του, να είναι υποψήφιος.

Σ’ όλους αυτούς έρχεται να προστεθεί και έτερος μνηστήρας, ο οποίος όμως αν κρίνουμε απ’ την τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε στον ART TV, κάνει την δημόσια εμφάνισή του, τάχα προβληματισμένος, για το αν μπορεί να αφήσει τις πολλές δουλειές που έχει στην Αθήνα, ως στέλεχος Τράπεζας και να ασχοληθεί με την πολιτική. Και μετά τον προβληματισμό, καταλήγει. «Αν είναι για το καλό του τόπου μας…»

Ξενοφών Καραβίδας (φωτογραφία)ονομάζεται ο νέος μνηστήρας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα, έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στο νομό και οι δηλώσεις του, οδηγούν στο μεγάλο ενδιαφέρον που έχει για να είναι υποψήφιος.

Για του λόγου το αληθές. Διαβάσαμε στο epiruspost.gr: «Ο κ. Καραβίδας ρωτήθηκε κι αν τον γοητεύει η ενασχόληση με την πολιτική στην παρούσα φάση και παρότι δήλωσε περίπου πως αυτή την ώρα είναι χρησιμότερος στις επιχειρήσεις δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενεργότερης ανάμειξης στο μέλλον. Άλλωστε για το ΠαΣοΚ στην Πρέβεζα θα ήταν ιδανική περίπτωση νέου και άφθαρτου προσώπου με περαιτέρω δυνατότητες αξιοποίησης στους χαλεπούς οικονομικά καιρούς που διανύουμε».

Τέλος πάντων. Αυτά είναι τα γεγονότα, σε ότι αφορά τους μνηστήρες για το νομό Πρέβεζας. Εμείς θα μείνουμε στον τελευταίο εκ των μνηστήρων, για να του πούμε με κάθε ειλικρίνεια, ότι αν είναι να χαλάσει μια τόσο σπουδαία καριέρα, ας μην το κάνει. Κάποιος θα βρεθεί να ασχοληθεί και με το νομό Πρέβεζας…

TEΛEYTAIA NEA

TEΛEYTAIA ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

12470544
Σήμερα
Αυτή την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
2454
16315
81897

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 102 επισκέπτες και κανένα μέλος