A+ R A-
12 Δεκεμβρίου 2018
Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 21:25

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ…

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

|

Οι συζητήσεις - αναζητήσεις των στελεχών του ΚΙΝΑΛ στην Άρτα και τα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο...

 

 

 

 

 

Μοιάζει με εμμονή, η άποψη κάποιων στελεχών του ΚΙΝΑΛ, να λένε και να επιμένουν για αυτόνομη κάθοδο του μικρού κόμματος, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις του… Και η επιλογή της αυτόνομης καθόδου, έχει και… ουρά. Να βρεθεί τρίτο πρόσωπο, προκειμένου να μην είναι ένας εκ των Παπαλέξη και Στασινού, οι οποίοι είχαν… κονταροχτυπηθεί στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

-Έχει την πολυτέλεια το ΚΙΝΑΛ στην Άρτα, ν’ απορρίπτει στελέχη, τα οποία έχουν ακόμη την δυνατότητα παρέμβασης, στο εκλογικό σώμα, ρωτάει στέλεχος του χώρου, που δείχνει αποστασιοποιημένο, αυτό το διάστημα.

Την ίδια απορία έχουμε κι εμείς και την εκφράσαμε σε γενόμενη συζήτηση, συνοδεύοντας αυτή την απορία και με μια πρόταση:

-Στην αναζήτηση του τρίτου προσώπου, μπορούν να επιλέξουν τον συμπαθή Σπύρο Παναγιωτόπουλο (φωτογραφία), για να κάνουν την διαφορά σε πολλά επίπεδα και μιας σύμφωνα με παλιότερη εκτίμηση της στήλης, μπορεί να κερδίσει το νυν δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη…

Επί πλέον, θα έχουν τα κοινωνικά εύσημα, μιας και θα έχουν επιφέρει ένα ουσιαστικό χτύπημα στον ρατσισμό, επιλογή στην οποία δεν έχουν προχωρήσει άλλες τοπικές κοινωνίες. Και επί πλέον θα συνεισφέρουν στο να προκύψει η συνεννόηση με τους πολλούς τσιγγάνους της Άρτας, οι οποίοι δημιουργούν τα γνωστά προβλήματα…

ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;

Αναζητούν λένε τρίτο πρόσωπο…

Γιατί ήδη υπάρχουν δύο οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και θέλουν να… παραμερίσουν τις κόντρες, επιμένει να ρωτάει το σημαίνον στέλεχος του χώρου, που παρακολουθεί τα γεγονότα από μακριά, άρα και με περισσότερη ψυχραιμία.

Σωστή η παρατήρηση, μιας και απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά, αυτό δεν προκύπτει… Ήδη ο Παύλος Στασινός έχει ανακοινώσει ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ενώ ο Γιάννης Παπαλέξης, κάνει τους λογαριασμούς του, για της Βουλής τα έδρανα, στα οποία μπορούσε να είχε καθίσει, αλλά επέλεξε να είναι δήμαρχος Αρταίων, τότε που παραιτήθηκε ο Παύλος…

Άρα καλά θα κάνουν ν’ αναζητούν το πρώτο πρόσωπο, αν θέλουν να μιλάνε με βάση την διαμορφωμένη πραγματικότητα…

Οπότε κι εμείς οι κοινοί θνητοί, μπορούμε ν’ ακούσουμε πολλά…

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Πάντως, όπως και νάχει το πράγμα, έλλειψη ονομάτων μνηστήρων, δεν υπάρχει. Σ’ αυτή την φάση, ακούγονται πολλά ονόματα δικηγόρων… Είναι πολλοί στην Άρτα και δικαίως πολλοί, οι αγωνιούντες να προσφέρουν στον τόπο. Έχουμε και λέμε λοιπόν… Βασίλης Μπαλάσκας, Γιώργος Αθανασούλας, Πάνος Καραγιώργος, Ράνια Τρομπούκη και άλλοι. Για την τελευταία, κάποιοι εικάζουν ότι έχει λάβει το «δαχτυλίδι», απ’ τον Παύλο Στασινό. Και δεν φτάσαμε ακόμη στον δεκαπενταύγουστο…

ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…

Επιμένει ο συνομιλητής μας, να εστιάζει στο ΚΙΝΑΛ και το δεύτερο μέρος της συζήτησης, αφορούσε τους έτερους σωτήρες. Αυτούς που θα σώσουν τον τόπο, απ’ της Βουλής τα έδρανα… Μας προκαλεί κιόλας. Επιμένει ότι δεν μπορούμε να γράψουμε την άποψή του, η οποία ακολουθεί:

-Οι περισσότεροι εξ αυτών που έθεσαν υποψηφιότητα, έχουν κοιταχτεί στον καθρέφτη, λέει και επιμένει, αναφέροντας ονόματα, που ούτε για επίτροποι σε εκκλησία χωριού δεν κάνουν!

Προκαλεί ο συνομιλητής μας, να τους ρωτήσουμε έναν – έναν…

Δύσκολο αυτό, ωστόσο απευθύνουμε το ερώτημα, δημοσίως. Και αν κανένας εκ των υποψηφίων, θεωρεί σκόπιμο ν’ απαντήσει ας το κάνει….

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 21:27

TEΛEYTAIA NEA

TEΛEYTAIA ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

14102755
Σήμερα
Αυτή την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
360
7910
51809

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 49 επισκέπτες και κανένα μέλος