A+ R A-
17 Ιανουαρίου 2019
ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 09:01

Το ξεπούλημα δεν έχει ολοκληρωθεί!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Του

Κώστα Γκέτση

 

 

"Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", έλεγε με κάθε ευκαιρία ο Αλέξης Τσίπρας, λίγες ημέρες πριν γίνει πρωθυπουργός. Και "τσίμπησαν" οι ταλαιπωρημένοι έλληνες! Θα γλιτώσουμε τα σπίτια μας είπαν... Θα μας τα σώσει ο Τσίπρας, που ας λέει πως είναι με την Αριστερά, δεν έχει καμία σχέση με τον κομμουνισμό, που θα έπαιρνε τα σπίτια τους.

ο Αλέξης όμως είναι του δόγματος "καλύτερα ψεύτης..." και έτσι πορεύεται, για να κατακτήσει, μόνο όσα ένας πολιτικός απατεώνας μπορεί να κερδίζει.

Και τώρα, νάτα τα μαντάτα... Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, για να μην μπορούν ούτε οι πρώην σύντροφοί του, να κάνουν κάτι... Να σώσουν κάποια σπίτια, για κάποιους μήνες δηλαδή... Είναι το σύστημα Τσίπρα τέτοιο, που τα κάνει όλα υπέρ των δανειστών, χωρίς ν' ανοίγει ρουθούνι... Ο άνθρωπος είναι ο μάγος που περίμεναν οι δανειστές, για να κάνουν την δουλειά τους... Και την κάνουν, άσχετα αν η δυστυχία κυριαρχεί και τείνει να γίνει το φόντο, της νέας πραγματικότητας που δημιούργησε η "πρώτη φορά Αριστερά" κυβέρνηση.

Δεν είναι στις προθέσεις μας, να μας απασχολήσει ο Τσίπρας, σ' αυτό το σημείωμα... Αλλού είναι το θέμα... Η συμπεριφορά όλων όσων τον εμπιστεύτηκαν και του έδωσαν την δυνατότητα να φέρει την δυστυχία σε όλη την χώρα, μόνο και μόνο για ν' αποδειχτεί αυτός χρήσιμος, στους δανειστές... Αυτούς που θα έβαζε να χορεύουν και αυτός θα βάραγε τα νταούλια...

Αυτός ο περίεργος έλληνας που έδωσε στον Τσίπρα, την δυνατότητα να φέρει την δυστυχία και την καταστροφή, θα τον ξαναψηφίσει, γιατί μέχρι να φτάσουμε στις κάλπες, θα έχει βρει νέο ψέμα, στο οποίο θα οικοδομήσει όλη την προεκλογική του πορεία. Θα τα καταφέρει να ξεχαστούν σπίτια και δυστυχία και θα δημιουργήσει τη νέα του απάτη. Για να έρθουν τα χειρότερα. Να μην μείνει τίποτα όρθιο...

Γιατί πρέπει να καταστεί σαφές... Ο Τσίπρας, δεν ήρθε ως η αναγκαιότητα να κυβερνήσει η Αριστερά και να φέρει ένα νέο ήθος στην ελληνική πραγματικότητα. Ο Τσίπρας, είχε φροντίσει να ξεπουληθεί στους δανειστές και το παγκόσμιο σύστημα των τοκογλύφων, πριν καν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Είχε δώσει τα διαπιστευτήρια στα αφεντικά του, τα οποία είδαν στο πρόσωπό του την λύση, έχοντας κατά νου την ανοησία του μέσου έλληνα, που πολύ εύκολα "τσιμπάει" σε πολιτικούς του στυλ, αυτού του ανάλγητου νέου.

Φαίνεται πως το παγκόσμιο σύστημα των τοκογλύφων, τον έχει ακόμη ανάγκη και με βάση αυτή την ανάγκη, θα οδηγήσει την Ελλάδα σε εκλογές, όταν αυτοί κρίνουν πως το ενεργούμενό τους, μπορεί να κερδίσει... Θα φροντίσουν βέβαια, τα ψέματά του, να είναι ελκυστικά και άντε πάλι απ' την αρχή. Που σημαίνει πως η δυστυχία που κυριαρχεί, είναι το ζητούμενο του μέσου έλληνα!

Όλα τα υπόλοιπα και ο τάχα αγώνας των άλλων πολιτκών δυνάμεων, για να πέσει ο Τσίπρας, είναι για να περνάει η ώρα.

Δυστυχώς, το ξεπούλημα δεν έχει ολοκληρωθεί και η δυστυχία, δεν έχει κυριαρχήσει πλήρως!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 09:02

TEΛEYTAIA NEA

TEΛEYTAIA ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

14281144
Σήμερα
Αυτή την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
4699
21625
88653

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 109 επισκέπτες και κανένα μέλος