Πανταχού παρών…

Ήταν αυτό το 2020 , που έφερε την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, σε κεντρικό επίπεδο, σε κάθε Περιφέρεια, αλλά και σε κάθε Δήμο, σε πρώτο πλάνο και πρωταγωνιστή των περισσότερων εξελίξεων, αυτή την δύσκολη εποχή.
Τύχη αγαθή και για την Άρτα, που ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, στον ανασχηματισμό αντιδημάρχων που έκανε πριν δύο μήνες, όρισε τον ικανότερο εκ των συνεργατών του Γιώργο Πανέτα, στην θέση του υπεύθυνου για την πολιτική προστασία.
Για να διαβάσουμε, πριν λίγες ημέρες, ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους πολίτες και απαντάει στην αντιπολίτευση και σ’ αυτή περιέχονται σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες, σε σχέση με την υποστήριξη της συνολικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Είδαμε πραγματικά πολλές και χρήσιμες παρεμβάσεις, τις οποίες πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες, καθώς αυτές από μόνες τους, δίνουν το στοιχείο της αισιοδοξίας.
Το συνηθίζει ο νεαρός αντιδήμαρχος Γιώργος Πανέτας… Όποιον τομέα του Δήμου Αρταίων κι αν αναλάβει, οι πρωτοβουλίες του, θα φέρουν σημαντικά αποτελέσματα…