Γ. Μπαλάγκας: Παραδίδουμε τον Δήμαρχο στη κρίση των πολιτών…

«Μας απασχολεί το μέλλον του Δήμου Αρταίων, στον οποίο τα πάντα κινούνται με βάση το αντάλλαγμα, την αντιμισθία και ίσως άλλες διεργασίες, που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» σημειώνει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του με αφορμή, την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Άρτας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» Γιώργος Μπαλάγκας.

Ειδικότερα στην δήλωσή του ο Γιώργος Μπαλάγκας αναφέρει τα εξής:

«Για τον συνδυασμό μας, αυτοδιοίκηση σημαίνει όραμα και προσφορά… Για άλλους σημαίνει συνδιαλλαγή, έμμισθες θέσεις και προ παντός, συμφωνίες κάτω απ’ το τραπέζι και μακριά απ’ τους πολίτες… Έτσι εξηγείται και η σπουδή του δημάρχου Αρταίων, να φέρει εσπευσμένα, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Άρτας, θέμα με το οποίο η πλειοψηφία θ’ αποφασίσει να λαμβάνει και ο αντιπρόεδρος της επιχείρησης, την αντιμισθία των 300 ευρώ.

Να θυμηθούμε, ότι πρώτη φορά στην ιστορία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Άρτας, θα ληφθεί απόφαση για αντιμισθία του αντιπροέδρου, που σημαίνει ότι όσοι σημαντικοί συμπολίτες μας, κατείχαν αυτή την θέση, όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν ζητούσαν να πάρουν, αλλά να δώσουν…

Δεν μας ενδιαφέρει ποιό πρόσωπο και με ποιά ανταλλάγματα, θα λάβει την αντιμισθία. Μας απασχολεί το μέλλον του Δήμου Αρταίων, στον οποίο τα πάντα κινούνται με βάση το αντάλλαγμα, την αντιμισθία και ίσως άλλες διεργασίες, που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας!

Δυστυχώς με φόντο την συναλλαγή, δεν μπορεί να προκύψει το καλύτερο μέλλον, που όλοι επιζητούμε…  Άλλωστε όπως λέει και ο ποιητής , όταν οι εξελίξεις προκύπτουν «χωρὶς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρὶς αιδώ», θα βρούμε μπροστά μας, μόνο τείχη!

Για τον λόγο αυτό, για μια φορά ακόμη, με βάση την πρόθεση για νέα αντιμισθία στις πλάτες των δημοτών, παραδίδουμε τον δήμαρχο Αρταίων, στην κρίση των πολιτών».