Συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Βουργαρέλι (pics)

Την  Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Τοπικής Διοικήσεως Άρτας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συνάντηση μελών των Τοπικών Διοικήσεων Άρτας, Αργολίδας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Πρέβεζας, Λάρισας και Τρικάλων κατά την οποία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις.

Αρχικά, μέλη των τεσσάρων Τοπικών Διοικήσεων της Ηπείρου πραγματοποίησαν προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ροβέλιστας όπου τελέστηκε Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Άρτης κ.κ. Καλλινίκου μετά αρτοκλασίας υπέρ υγείας των μελών της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο Βουργαρέλι Άρτας όπου συναντήθηκαν με τα μέλη των λοιπών Τοπικών Διοικήσεων. Τη συνάντηση αυτή τίμησε με την παρουσία του ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Σπηλιώτισσας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος, επίτιμο μέλος του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α.

Με τη λήξη της συνάντησης παραδόθηκαν στην Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας από την Τοπική Διοίκησή μας προϊόντα πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν από επιχειρήσεις της περιοχής μας, προκειμένου στη συνέχεια να διανεμηθούν σε πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες συνανθρώπους μας στην περιοχή  της Καρδίτσας.

*****