Άχρωμη…

Την Διεθνή Ημέρα Κοριτσιού επέλεξε ο αξιότιμος Δήμαρχός μας για να ανακοινώσει το νέο απόκτημα της παράταξής του, που είναι η δικηγόρος Χριστίνα Σπάκα, άρτι αφιχθείσα από την ομάδα του Γιάννη Παπαλέξη «Γέφυρα στο Μέλλον»!

Και καθώς «την έχει δει» και μέγας κόουτς την καλωσορίζει στην «Εθνική Άρτας» την οποία ο ίδιος καθοδηγεί, που συν τοις άλλοις όπως άλλωστε ο ίδιος διατείνεται είναι …άχρωμη!!!

Τώρα αν είναι και …άοσμη, ή έχει και άλλα κοσμητικά επίθετα που ξεκινούν με το στερητικό α και την χαρακτηρίζουν, τι να σας πω, δεν ξέρω και δεν θέλω να σας γελάσω.

Πάντως με αυτά που ανεβάζει στο διαδίκτυο ο αξιότιμος θα μας «φτιάξει καινούργιο σ’κώτι».

Να καλή ώρα, σαν το τελευταίο με το οποίο συνοδεύει την ανακοίνωση του νέου αποκτήματός του όπου και σημειώνει πως «Στο πρόσωπό της βλέπουμε μία νέα, δυναμική γυναίκα, μία σοβαρή επαγγελματία, μία δημότισσα που ενδιαφέρεται για τα κοινά»!

Να υποθέσουμε πως όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τα έβλεπε όταν ήταν στην παράταξη του Γιάννη Παπαλέξη, όπως και ότι οι άλλες γυναίκες δημοτικοί σύμβουλοι, που δεν ανήκουν στον συνδυασμό του, δεν διαθέτουν τίποτε από όλα αυτά τα προτερήματα;

Ά ρε ενωτικέ αξιότιμε. Όταν θέλεις είσαι …άπαικτος, μην σας πω και …άμπαλος!

Κι όπως έλεγε ο μακαρίτης Αλέφαντος «μάθε μπαλίτσα παιδάκι μου»!