ΡΑΒΕ – ΞΗΛΩΝΕ…

«Η Άρτα αποκτά τον δικό της ποδηλατόδρομο» πανηγυρίζει ο αξιότιμος δήμαρχός μας, επιχειρώντας μια «βόλτα» να το πω, μια ξενάγηση να το πω, όλων ημών των ανίδεων, στους μεγαλεπήβολους σχεδιασμούς του!

Και τόσα τα χιλιόμετρα του τμήματος του νέου ποδηλατοδρόμου που δόθηκε προς χρήση στους πολίτες, με τις σχετικές διαγραμμίσεις και τα πλαστικά κολωνάκια που έχουν τοποθετηθεί ώστε να οριοθετούν το πλάτος του, αλλά και να εξασφαλίζουν ασφάλεια στους χρήστες κι άλλα τόσα τα χιλιόμετρα που ετοιμάζονται για μελλοντική χρήση!

Και μαζί με αυτά και οι απαραίτητες αναφορές για τα νέα σχέδια που περιλαμβάνουν ποδηλατοδρόμους και σε έτερα σημεία της πόλης μας!

Και εκεί που «μένεις με το στόμα ανοιχτό» θαυμάζοντας το έργο και τις επιτυχίες του αξιότιμου, «πέφτει το μάτι σου» στην λεπτομέρεια(!) που αναφέρει ο ίδιος στην διθυραμβική ανακοίνωσή του, όπου και σημειώνει πως «αναμένεται, δε, και η ένταξή του στο ΕΣΠΑ – στα πλαίσια της πολιτιστικής διαδρομής- έτσι, ώστε ο ποδηλατόδρομος αυτός να αποκτήσει σύγχρονη διαμόρφωση και να αφαιρεθούν τα πλαστικά κολωνάκια»!

Και μένεις με την απορία: αφού όπως λέει ο αξιότιμος, ο ποδηλατόδρομος που δόθηκε σε χρήση έχει εξασφαλίσει όλες τις άδειες και τις εγκρίσεις, ποιος ο λόγος να αφαιρεθούν τα πλαστικά κολωνάκια ώστε να αποκτήσει και σύγχρονη διαμόρφωση;

«Ράβε – ξήλωνε, ράβε – ξήλωνε,

δουλειά, δουλειά,

δουλειά να μην σου λείπει…»!