Διαμαρτύρεται ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη για προβλήματα ηλεκτροδότησης

Την αγανάκτησή του εκφράζει ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος, για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που παρουσιάζονται στον Δήμο, με συνέπεια την ταλαιπωρία των δημοτών, αλλά και την καταστροφή πολλών ευπαθών προϊόντων, λόγω όλων αυτών.

Μάλιστα ο Δήμαρχος ήδη έχει διαμαρτυρηθεί εγγράφως για την κατάσταση, ζητώντας την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος, που τείνει να κάνει τον βίο αβίωτο σε χιλιάδες δημότες και νοικοκυριά, πλην όμως μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση από την ΔΕΗ.

Ειδικότερα στα έγγραφα διαμαρτυρίας και ανάδειξης του προβλήματος ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος επισημαίνει:

•Αδιανόητο το 2020 μια αποκατάσταση βλάβης ηλεκτροδότησης να διαρκεί 10 και πλέον ώρες και να χρειάζεται δίωρες και τρίωρες διακοπές την επόμενη μέρα για να δοθεί λύση .
•Απαράδεκτο τα συνεργεία καθαρισμού έστω και αυτά που υπάρχουν να πετάνε τα κομμένα κλαδιά σε ρέματα χαντάκια.
•Όλο το ορεινό δίκτυο ηλεκτροδότησης παρουσιάζει φαινόμενα εγκατάλειψης και οι περισσότερες κολώνες είναι πηγή κινδύνου.
•Ανεπίτρεπτο επίσης να υπάρχει πολύωρη αναμονή ενημέρωσης για βλάβες στα τηλέφωνα βλαβών ( έστω για υπηρεσίες όπως του Κέντρου Υγείας , των Δήμων κτλ έπρεπε να υπάρχει ειδική μέριμνα ).
•Η απόλυτη απογοήτευση και για τις επεκτάσεις φωτισμού τις οποιες ο Δημος μας έχει εγκρίνει εδώ και(3) τρία χρόνια σε οικίες αναπήρων, κτηνοτροφικών μονάδων, αγροτικών και μελισσοκομικών εγκαταστάσεων καθώς και επεκτάσεις Δημοτικού φωτισμού σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες.
Μοναδική εξαίρεση σε όλα τα παραπάνω η ευγένεια , η προθυμία και η καλή διάθεση για να εξυπηρετηθούμε από το προσωπικό με το οποίο ερχόμαστε σε επικοινωνία και από τους ανθρώπους που έρχονται για την αποκατάσταση των βλαβών .
•Εύλογο ερώτημα μετά από όλα αυτά τις ζημιές και την ταλαιπωρία των δημοτών μας ποιός συμμερίζεται και πως θα αποζημιωθούν.