«Έφυγε» και ο «Γούντυς»

Για όσους δεν γνώριζαν, ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία, το άγγελμα του θανάτου του Γιώργου Παπαχρήστου. Του γνωστού και φίλου μας «Γούντυ», μιας και μ’ αυτό το παρωνύμιο, ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην Άρτα. Έφυγε λοιπόν ο Γούντυς, σε ηλικία 67 ετών και η κηδεία του, έγινε χθες το μεσημέρι, στο χωριό του, τις Συκιές Άρτας.
Απ’ τους καλούς τραγουδιστές της περιοχής μας, απ’ τις αρχές της δεκαετίας του ’80 που επέστρεψε στην Άρτα, κυριάρχησε στις καλές στιγμές της Άρτας και όχι μόνο, μετέχοντας σε μπάντες, με τον μακαρίτη Γιώργο Λάζο, τον Αλέκο Τάτση, τον Τάκη Πλακιά και άλλους ντόπιους καλλιτέχνες. Παράλληλα ήταν ένας σεμνός επαγγελματίας, καθώς διατηρούσε κατάστημα παιδικών ειδών στην οδό Σκουφά, με το οποίο έδωσε τις μάχες του, για να μεγαλώσει τα παιδιά του και να τα δει όπως αυτός ήθελε.
Ένας άνθρωπος που είχε πάντα ένα καλό λόγο να πει, χωρίς να τον διακρίνει η μεμψιμοιρία για να πει τα διάφορα που είναι και το σήμα κατατεθέν, της μικρής μας πόλης…
Πάντα με το χαμόγελο και καλή διάθεση… Αυτό που θα έπρεπε όλοι να είμαστε, για να δημιουργήσουμε το καλύτερη στο σύντομο πέρασμα, απ’ τον μάταιο τούτο κόσμο.
Θερμά συυλλυπητήρια στην οικογένεια του, με την ευχή, να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε…