Ένας δρόμος ιδιαίτερης σημασίας, αλλά ξεχασμένος!

Ένας δρόμος, ιδιαίτερης σημασία, σε σχέση με την σύνδεση των χωριών της περιοχής Τετρακώμου, με το νομό Τρικάλων και χαμηλού κόστους σε σχέση με την κατασκευή του, παραμένει ως αίτημα, δεκαετίες τώρα και όσοι κάτοικοι, κυρίως του Τετρακώμου, κάνουν λόγο γι’ αυτόν, μιλάνε σε ώτα μη ακουόντων…
Ο λόγος για τον δρόμο που οδηγεί απ’ τον συνοικισμό Πετράλωνα Τετρακώμου, στην ιστορική Γέφυρα Κονδύλη, που είναι μόλις πέντε χιλιόμετρα, αλλά βρίσκεται σε πρωτόγονη κατάσταση.
«Θα έλυνε πολλά προβλήματα, στην μετακίνηση των κατοίκων, προς τα Τρίκαλα», μας λέει κάτοικος του Τετρακώμου, ο οποίος παράλληλα εκφράζει την απορία του, γιατί κανένας, δεν ασχολήθηκε τόσα χρόνια σοβαρά με το θέμα αυτό.
Παράλληλα, αίτημα παραμένει ακόμη και η πρόταση να συντηρηθεί και ν’ αποκτήσει την εμφάνιση που του αξίζει, η γέφυρα Κονδύλη, γιατί κατά τους ίδιους λόγους και κατά τον ίδιο τρόπο, δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά, με το θέμα αυτό.
Ας ελπίσουμε, ότι και με την συμβολή της «Γ», που θύμισε το αίτημα, θ’ ασχοληθούν σοβαρά και ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, αλλά και ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης…

——————————————