Απειλητικό μήνυμα εις βάρος του εκδότη της «Γ»

Με απειλητικό και εξυβριστικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εφημερίδας “Η ΓΝΩΜΗ” δέχθηκε προσωπική επίθεση ο εκδότης Κώστας Γκέτσης, από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο φέρεται ότι ονομάζεται Γιάννης Ζάψας και είναι κάτοικος Κερασώνα Πρεβέζης.

Το περιεχόμενο του μηνύματος έχει ως εξής:
“Αγαπητέ κύριε Γκετση,
Διάβασα το άρθρο που γράψατε για τον κύριο Γιώργο Ζαψα, και αισθάνθηκα ενοχλημένος σαν Ζάψας. Εγώ απ όσο ξέρω και θυμάμαι, η δημοσιογραφια είναι για να υπηρετεί το έθνος και όχι να είναι κομματικά παπαγαλάκια.
Μιας και αναφέρεστε στο επίθετο Ζάψας, αυτό προσβάλλει εμένα προσωπικά και όλες τις οικογένειες Ζαψα.
Σας δίνω λοιπόν την ευκαιρία, εγώ προσωπικά σαν Γιάννης Ζάψας να ανταμωσουμε, να σου σπάσω τα δύο χεράκια που έχεις, για να μην ξαναγράψεις πάλι ανοησίες με επίθετο στην εφημερίδα σου, ή όπου αλλού γράφεις. Τουλάχιστον εμείς με το επίθετο Ζαψα, λύνουμε τα προβλήματά μας έτσι, χωρίς τα μέσα που χρησιμοποιείται εσείς ( φυλλάδες).
Αν λοιπόν έχεις τα κότσια, συμπεριφερσου σαν άντρας και όχι να κρύβεσαι πίσω από τις φυλλάδες σου. Μιας και εγώ δεν σ’ έχω ανάγκη σε τίποτα, ξέρεις πολύ καλά που σ’ εχω γραμμένο. Κάτι δημοσιογράφους σαν εσένα τους έχω κολόνια για τ’ αρχ@δ@α μου.
Θα βρίσκομαι στην Ελλάδα έως τέλος Ιουλίου περίπου. Μπορούμε να τα πούμε όποτε θέλεις.
Με θερμούς χαιρετισμούς
Γιάννης Ζάψας
Κάτοικος Κερασωνα Πρεβέζης”
Πάραυτα, για το περιεχόμενο του μηνύματος υποβλήθηκε μήνυση και ενημερώθηκε προσωπικά τόσο η Αντιεισαγγέλας Πλημμελειοδικών Άρτας, όσο και η αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να εξευρεθεί ο συντάκτης του μηνύματος και να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, και εκεί να εξηγήσει το περιεχόμενο των απειλών του.