Είδες η COSMOTE;

Σαν σκασμένο χωράφι, μοιάζουν οι περισσότεροι δρόμοι του κέντρου της Άρτας, αλλά και η περιφερειακή οδός, μετά την ολοκλήρωση(!) των έργων της COSMOTE, τα οποία έγιναν αρχικά για να εκσυγχρονιστεί το δίκτυο της ιδιωτικής εταιρείας, αλλά και για να καταστούν οι δρόμοι «σκοτώστρες»…

Ήταν επιβεβλημένο να επιτρέψει η δημοτική αρχή, να γίνουν αυτά τα έργα και αφού έτσι ήταν τα πράγματα, το γεγονός συνδυάστηκε με την δεδομένη αδιαφορία και έτσι αυτοί που ανέλαβαν να κατασκευάσουν το έργο, μη έχοντας να δώσουν λόγο σε κανέναν, έκαναν ότι μπορούσαν να δώσουν ένα ρεσιτάλ τσαπατσουλιάς και να φύγουν.

Τις τελευταίες ημέρες, το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν οι δικυκλιστές, που αν ο τροχός του δικύκλου, μπει σε κάποιο απ’ τα αυλάκια που έχει αφήσει πίσω του ο εργολάβος, το επόμενο στάδιο, είναι να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και θα είναι τυχερός, αν την βγάλει «καθαρή», με κανένα καταγματάκι. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι πεζοί, που αν δεν προσέξουν και βρεθούν στα… αποτυπώματα του έργου της COSMOTE κι αυτοί, είναι έτοιμοι για μια επίσκεψη στο Νοσοκομείο.

Μάθαμε ότι είναι αρκετοί οι συμπολίτες μας, που προσανατολίζονται ν’ απευθυνθούν στην Δικαιοσύνη, με σκοπό να προστατέψουν την σωματική τους ακεραιότητα.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι απ’ την πλευρά της δημοτικής αρχής, θα πρέπει να συνεχίσει ν’ αντιμετωπίζει με ιδιότυπη χαλαρότητα, ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα..