Θα προκύψουν και χειρότερα!

Είναι το τρίτο ή τέταρτο περιστατικό, που οι αλβανοί της περιοχής, δείχνουν το σκληρό και απάνθρωπο πρόσωπό τους, σε σχέση με τους οικονομικούς μετανάστες που βρίσκονται στην περιοχή μας και αναζητούν το μεροκάματο. Την προηγούμενο φορά, δέκα πέντε μετανάστες, κόντεψαν να καούν ζωντανοί, για να μην λησμονούμε, όπως οι ίδιοι λησμόνησαν το τι είχαν περάσει στην Άρτα, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, που έφταναν εδώ, ως παράνομοι μετανάστες.

Αναμενόμενο ήταν, γιατί βρήκαν την… ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκαν. Την αδυναμία και την αδιαφορία ιδιοκτητών γης, να την εκμεταλλευτούν, την οποία και παρέδωσαν άνευ όρων, σε τους κάθε λογής και αμφιβόλου προελεύσεως αλβανούς, οι οποίοι από εργάτες, έγιναν αφεντικά! Και αυτοί βρήκαν τα θύματά τους, μιας και είναι πολλές εκατοντάδες, οι οικονομικοί μετανάστες, που ήρθαν στην Άρτα και νόμισαν ότι θα κάνουν την τύχη τους…

Όσα παρατηρούμε τώρα, είναι μόνο η αρχή. Τα χειρότερα έρχονται, καθώς οι αλβανοί επιχειρηματίες ισχυροποιούνται και έτσι έχουν όλη την… άνεση, να δείξουν το απάνθρωπο πρόσωπό τους. Με την τοπική κοινωνία, απλώς να παρατηρεί!