Τι δουλειά έχει ανάμεσά μας;

Η αντίθεση στην τηλεοπτική εικόνα είναι συγκλονιστική.

Από τη μια ο Σωτήρης Τσιόδρας να κομπιάζει εν μέσω λυγμών κατά το ανακοινωθέν για την πορεία των κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας και τους συνανθρώπους μας που έπεσαν θύματά του κι από την άλλη οι γεμάτες παραλίες από ελληνάρες ψευτόμαγκες που «όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν»!

Από τη μια ένας τεράστιος επιστήμονας, που η χάρη του Θεού τον έκανε να γεννηθεί Έλληνας, ώστε να ηγηθεί σε μια από τις δυσκολότερες μάχες που δίνει η πατρίδα κι από την άλλη οι γεμάτοι εθνικοί δρόμοι με εκείνους που …διαφεύγουν στην επαρχία, αλλά και τα πλοία της γραμμής, πιστεύοντας ότι έτσι θα ξεφύγουν και από τον θανατηφόρο κορονοϊό!

Κι αυτή ακριβώς η συνταρακτική αντίθεση σου δίνει την βεβαιότητα, πως όλοι εμείς που σήμερα τον αποθεώνουμε, με το πέρας της κρίσης θα τον λησμονήσουμε, αν δεν τον λιθοβολήσουμε. Άλλωστε η ιστορία μας βρίθει από τέτοια παραδείγματα.

Και γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν θέση σε μια «κανονική» Ελλάδα, διότι ακριβώς θα μας δείχνει την μικρότητά μας, που απαιτεί ξερόλες και ψευτόμαγκες ελληναράδες.

Γι’ αυτό τι δουλειά έχει ανάμεσά μας;