Μέσα ατομικής προστασίας ζητούν οι εργαζόμενοι του Δήμου

Έκκληση για την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας στους εργαζόμενους του Δήμου Αρταίων , απευθύνει το Σωματείο τους, ώστε να μπορούν άφοβα να δίνουν την καθημερινή μάχη με τις τον κορονοϊό και τις συνέπειές του, ενώ παράλληλα καλούν τον Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη να αναλάβει πρωτοβουλίες τόσο προς την ΚΕΔΕ όσο και προς την κυβέρνηση ώστε, να μην είναι απροστάτευτοι στην καθημερινή αναμέτρηση που έχουν με την πανδημία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων έχει ως εξής:

«Ως εργαζόμενοι στον Δήμο Αρταίων είμαστε στην πρώτη γραμμή στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Μπήκαμε σε αυτόν τον πόλεμο με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και αγάπης προς τους συνδημότες μας και ειδικότερα τις ευπαθείς ομάδες, χωρίς απαιτήσεις και ανταλλάγματα και βάλαμε εξ αρχής την προστασία της Δημόσιας Υγείας των Συνδημοτών μας σε πρώτη προτεραιότητα.

Αυτό που ζητήσαμε και που ζητάμε διαχρονικά από την Διοίκηση του Δήμου Αρταίων είναι η παροχή των μέσων ατομικής προστασίας των συναδέλφων μας την οποία την απαιτούμε για να μπορέσουμε να κάνουμε την εργασία μας με ασφάλεια.

Τιμούμε αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε απεριόριστα τον πολύ δύσκολο αγώνα που δίνουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο Νοσοκομείο μας αλλά και σε όλα τα νοσοκομεία της Πατρίδας μας, οι οποίοι είναι στρατιώτες σε ένα πόλεμο αντιμέτωποι με ένα αόρατο εχθρό δυστυχώς … απροστάτευτοι και άοπλοι…

Εμείς ως εργαζόμενοι στον Δήμο Αρταίων θα συνεχίσουμε από την δική μας πλευρά να δίνουμε την μάχη καθημερινά με τον… αόρατο εχθρό.. για να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν περιμένουμε την αναγνώριση της πολύ δύσκολης προσπάθειας που κάνουμε καθημερινά έστω και μετά από αυτόν τον δύσκολο πόλεμο που έχουμε μπει.

Σε αυτή την κατεύθυνση και με το συγκεκριμένο σκεπτικό καλούμε την Διοίκηση του Δήμου Αρταίων να αναλάβει εμπράκτως πρωτοβουλίες προς την Κ.Ε.Δ.Ε και κατ’ επέκταση προς την Κυβέρνηση για την αναγνώριση του πολύ δύσκολου έργου που επιτελούμε όχι μόνο εμείς αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α

Κάτι που εάν γίνει θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε».