Στηρίξτε την ΓΝΩΜΗ και το gnomiartas.gr

Δύσκολες οι εποχές αναντίρρητα, με επιβεβλημένη την έγκυρη και σωστή ενημέρωση, μακριά απ’ τις κραυγές των μεγάλων καναλιών, που στην αγωνία της τηλεθέασης, παρουσιάζουν την χώρα μας, ως μη έχουσα αύριο.

Στον αντίποδα όλων αυτών, οι προσπάθειες περιφερειακών μέσων, όπως η «Γ» και το gnomiartas.gr, που μεταφέρουν την πραγματική είδηση και κοιτάζουν ν’ αναλύσουν το πραγματικό πίσω απ’ την είδηση, γιατί δεν έχουν ανάγκη τις εντυπώσεις, αλλά την ουσιαστική επικοινωνία με τους αναγνώστες – πολίτες…

Όμως μαζί με όλα τ’ άλλα δύσκολα που έφερε η πανδημία, ήρθαν και τα πολύ πιό δύσκολα, σε σχέση με την δυνατότητα έκδοσης της εφημερίδας… Δέκα πέντε ημέρες τώρα, η εφημερίδα και το site, δεν μπορούν να εισπράξουν ούτε τα αυτονόητα.

Η έκκληση για οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας που κάνουμε, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία, μιας και είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε εδώ και να συνεχίσουμε την προσπάθεια της έγκυρης ενημέρωσης. Να κάνουμε δηλαδή, αυτό που έχουν ανάγκη οι πολίτες.

Όποιος λοιπόν, έχει παραλείψει να στείλει την συνδρομή του ή επιθυμεί να στηρίξει έτι περισσότερο την προσπάθεια, ας το κάνει.

Αρ. Λογαριασμού: 5400 088519 825 – Τράπεζα Πειραιώς.