Όχι άλλο πανικό!

Κάποιες ενημερωτικές(!) ιστοσελίδες, ανακάλυψαν κρούσματα κορονοϊού και στην Άρτα, χωρίς να υπάρχει η επίσημη ενημέρωση…

Ένας πολίτης (σ.σ. ρομά) παρουσιάστηκε μόνος του στο Νοσοκομείο Άρτας και δήλωσε ότι έχει τα συμπτώματα του ασθενούς που προσβλήθηκε απ’ τον κορονοϊό… Οι άνθρωποι του νοσοκομείου, ήταν σε ετοιμότητα, χθες το πρωί έκαναν τις αναγκαίες εξετάσεις, οι οποίες εστάλησαν στον Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ και σήμερα το πρωί, ήρθε η απάντηση…  Ο εν λόγω ρομά, δεν έχει προσβληθεί απ’ τον κορονοϊό και όπως γίνεται αντιληπτό, δεν παρέμεινε στο Νοσοκομείο.

Επίσης παρουσιάστηκε, έτερος συμπολίτης μας, ο οποίος έχει κάνει μεταμόσχευση και θεώρησε ότι έχει προσβληθεί απ’ τον κορονοϊό, έχοντας παράλληλα ενημερώσει και την κεντρική υπηρεσία αναφορά κρουσμάτων. Και γι’ αυτόν οι εξετάσεις στάλθηκαν στο ΠΑΣΤΕΡ και πάλι η απάντηση ήταν αρνητική.

Το ακριβές της πληροφορίας, μας επιβεβαίωσε και ο διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας Ευάγγελος Ντάκουλας, ο οποίος δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στον πανικό που δημιούργησαν τα δημοσιεύματα, κάποιων ενημερωτικών(!) ιστοσελίδων, μιας και δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανησύχησαν και όπως είναι λογικό αυτή η ανησυχία, είχε άμεση αναφορά και στο Νοσοκομείο..

Όμως, ας το συνειδητοποιήσουν και τα παιδιά που θέλουν να παίζουν με το site, το οποίο έτυχε να βρεθεί στο δρόμο τους, ότι δημοσιογραφία, πάνω απ’ όλα σημαίνει υπευθυνότητα, ειδικά σε τόσο κρίσιμες περιόδους…