Στην τραγική κατάσταση της Άρτας, δεν έγινε αναφορά!

Όχι πως δεν έκανε καλά, που κατέθεσε στην Βουλή τις απόψεις του, για το νέο πλαίσιο λειτουργίας των αγροτικών συνεταιρισμών, ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος.
Άλλωστε τα χρόνια που η ΝΔ ήταν στην αντιπολίτευση, ήταν αναπληρωτής τομεάρχης αγροτικής πολιτικής, που σημαίνει ότι ήταν ενημερωμένος, κατά τον καλύτερο τρόπο, για το πως λειτουργούν οι αγροτικοί συνεταιρισμοί και το απαύγασμα των όσων είχε πληροφορηθεί, τα κατέθεσε στην Βουλή, για να προκύψει το νέο θεσμικό πλαίσιο το οποίο πρέπει ν’ απαντήσει στο ερώτημα αν «επιτελούν οι συνεταιρισμοί τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν».
Μόνο που για ν΄ απαντηθεί αυτό το ερώτημα, είχε στοιχεία και ενημέρωση από πρώτο χέρι και δεν τα χρησιμοποίησε. Γιατί δεν έκανε καμία αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στον Συνεταιρισμό Άρτας – Φιλιππιάδας, η οποία όπως περιγράφεται στο ρεπορτάζ της «Γ», που δημοσιεύεται στην σελίδα 4, είναι τραγική. Και αποτελεί την αιτία, που κάθε μέρα όλο και περισσότερο το τοπικό προϊόν υποβαθμίζεται και όπως σημείωνε η εφημερίδα «το ευλογημένο προϊόν σαπίζει και δημιουργεί προβλήματα».
Στις σκέψεις που καταγράφουμε παραπάνω, παραλείψαμε -ηθελημένα- ν’ αναφερθούμε στον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρτας – Φιλιππιάδας, που είναι σημαίνον στέλεχος της Νομαρχιακής Επιτροπής Άρτας της ΝΔ.
-Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό;