ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ  ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Συμβάλει στην ανάπτυξη και λύνει προβλήματα

Την ώρα που στην γειτονική Φιλιππιάδα, υποκαταστήματα τραπεζών κλείνουν, δημιουργώντας προβλήματα στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και τους πολίτες της περιοχής, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, φαίνεται πως λύνει το πρόβλημα, καθώς άρχισε την λειτουργία του, το νέο υποκατάστημα. Η λειτουργία του καταστήματος, έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό, καθώς το πρόβλημα της μετακίνησης, στην Άρτα κάθε φορά  που έπρεπε να κάνουν την όποια συναλλαγή.

Αν και μετράει λίγες ημέρες λειτουργίας το νέο υποκατάστημα της Τράπεζας Ηπείρου, είναι πολλοί οι απλοί πολίτες και φυσικά οι επιχειρηματίες, που κάνουν μέσω αυτής τις συναλλαγές τους, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να περιμένουν σε ουρές και να προσβλέπουν σε ουσιαστική μελλοντική συνεργασία, με το βλέμμα στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Τύχη αγαθή και η επιλογή του Ευάγγελου Λελοβίτη, για την θέση του διευθυντή του υποκαταστήματος, ο οποίος όπως διαπιστώσαμε και σε συζητήσεις που είχαμε στην Φιλιππιάδα, απολαμβάνει την αποδοχή και την εκτίμηση των επιχειρηματιών και των απλών πολιτών της περιοχής, όντας γνωστός και απ’ την παρουσία του, σε άλλες θέσεις ευθύνης, σε άλλες τράπεζες στην περιοχή.

Επαναλαμβάνοντας, ότι είναι λίγες οι ημέρες που λειτουργεί το νέο υποκατάστημα της Τράπεζας Ηπείρου, θα πρέπει να σημειώσουμε πως η κίνηση που παρατηρείται, δείχνει ότι και αυτό, θα είναι ένα απ’ τα δυναμικά καταστήματα της συνεταιριστικής τράπεζας, γεγονός που σημαίνει και συνολικότερη ενίσχυση της ηπειρωτικής οικονομίας.

Να ευχηθούμε, να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι που έθεσαν οι αρμόδιοι της συνεταιριστικής τράπεζας, για την λειτουργία του καταστήματος στην Φιλιππιάδα.

Η τράπεζα

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ιδρύθηκε το 1978 υιοθετώντας το όραμα του ιδρυτή της Ιωάννη Δούμα να στηρίξει και να ενισχύσει την τοπική οικονομία και κοινωνία της ευρύτερης Περιφέρειας  Ηπείρου. Σήμερα, συμπληρώνοντας πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ είναι η Τράπεζα των 17.000 Ηπειρωτών αλλά και των  θεσμικών επενδυτών. Με την συμμετοχή του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ ως Στρατηγικού Επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης, η Τράπεζα  βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση  για να προχωρήσει την υλοποίηση του επιχειρηματικού της  σχεδίου και του οράματός της για μια Ισχυρή Ελληνική Συνεταιριστική Τράπεζα.  Το νέο  συνεταιριστικό -επιχειρηματικό μοντέλο- πρότυπο  που  σχεδιάζει η Τράπεζα  θα προσδώσει πολλαπλά οφέλη τόσο στην τοπική οικονομία και κοινωνία , όσο και στους εργαζομένους και τους μετόχους .