Πείθει ο Μητροπολίτης…

Γράφει την δική του ιστορία, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας κ. Καλλίνικος και αυτή η ιστορία αποτελεί τύχη αγαθή για την Άρτα και την ευρύτερη περιοχή. Η διαπίστωση δεν είναι μόνο της «Γ», αλλά του συνόλου των πολιτών της περιοχής, που παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο νέος Μητροπολίτης, για να οδηγηθούν αβίαστα στο συμπέρασμα, ότι η νέα περίοδος στην ιστορία της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας, είναι εξόχως ενδιαφέρουσα…

Κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει να θεωρήσει τυχαία, την διοργάνωση του Δ’ ΣΥΝΟΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ στην Άρτα. Καλύτερα κανένας δεν μπορεί να θεωρήσει τυχαία την εμπιστοσύνη, που έδειξε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, στο νεαρό Μητροπολίτη, για να του αναθέσει, μια κορυφαία διαδικασία για την Εκκλησία της Ελλάδος.

ΚΙ αυτή η απόλυτη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του κ. Καλλίνικου, με την σειρά της δυναμώνει την προσπάθεια της Άρτας, να προβάλλει τους μοναδικούς προσκυνηματικούς τόπου που διαθέτει, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν σ’ αυτούς, πιστοί απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας και της Ευρώπης.