Δεν θέλει τις παρατάξεις στο Δημαρχείο

Δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη, για να καταλάβει κανένας, ότι όλο αυτό το καλαμπούρι με τα γραφεία των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσα στο Δημαρχείο, αποδεικνύει κατά τον καλύτερο τρόπο, την επιμονή του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, να μην έχει τους ανθρώπους των δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας, στα πόδια του! Μέσα στο Δημαρχείο, που προφανώς θέλει να υπάρχει ένα είδος άβατου! Προφανώς κάτι έχει να κρύψει και έτσι μόνο εξηγείται η επιμονή του αυτή, μιας και είναι απλό να βρεθούν οι χώροι, μέσα στο δημαρχείο, όπως επιβάλει ο κανονισμός λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου και φυσικά όπως είναι δημοκρατικό.

Η πρόταση που κατατέθηκε απ’ την πλευρά της δημοτικής αρχής, θέλει να στείλει τις δημοτικές παρατάξεις σε κτίρια μακριά απ’ το Δημαρχείο, που σημαίνει ότι επιθυμία της, είναι να μην έχουν αυτές, καμία επαφή με το δημοτικό γίγνεσθαι αλλά και με τους πολίτες.

Η εξέλιξη της συζήτησης αυτής, άφησε -για μια ακόμη φορά- έκθετο τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Τράμπα, ο οποίος για να λάβει τις ψήφους των συνδυασμών των Παπαλέξη και Μπαλάγκα, είχε υποσχεθεί ότι οι παρατάξεις θα έχουν γραφεία μέσα στο δημαρχείο.

Και μια πρόβλεψη. Η συζήτηση για το θέμα αυτό θα γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι, θα περάσει ο καιρός, η προβολή του αιτήματος θα γίνει κουραστική και θα περάσει η παρούσα θητεία, χωρίς οι παρατάξεις να έχουν τα γραφεία που δικαιούνται.