Κυκλοφορεί αύριο «Η ΓΝΩΜΗ»

Οι θεαματικές αλλαγές, που έφερε η FRAPORT στο αεροδρόμιο του Ακτίου, οι «πέντε χιλιάδες φοιτητές που βλέπει στην Άρτα, ο δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης και οι εξελίξεις για το στρατόπεδο της Άρτας…

Με πολλά θέματα, χρήσιμα ρεπορτάζ και τολμηρά σχόλια κυκλοφορεί αύριο «Γ» και όπως πάντα, το ένα φύλλο καλύτερο απ’ το προηγούμενο.

Πρώτο θέμα, οι θεαματικές αλλαγές, που έφερε η ιδιωτική εταιρεία FRAPORT στο αεροδρόμιο του Ακτίου, που αυτό σημαίνει ιδιαίτερη τουριστική αναβάθμιση της περιοχής μας. Έχει το ενδιαφέρον της η προσπάθεια αυτή, μιας και δείχνει το τι μπορεί να καταφέρει η ιδιωτική πρωτοβουλία, όταν λειτουργεί σωστά…

5.000 φοιτητές βλέπει στην Άρτα ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, όπως τουλάχιστον ο ίδιος είπε, σε μια παρωδία τελετής, για την υποδοχή των νέων σπουδαστών των σχολών της Άρτας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

«Να ζήσουμε να το χαιρόμαστε», είναι ο τίτλος του άρθρου, για τις τελευταίες εξελίξεις, σε σχέση με το στρατόπεδο της Άρτας, που προετοιμάζεται να γίνει προαναχωρησιακό κέντρο μεταναστών.

Και πολλά άλλα θέματα και άρθρα στην ΓΝΩΜΗ που κυκλοφορεί… Μην την χάσετε…