Λ. Κιτσαντά: Να μην κλείσει το θεατράκι στο Κάστρο

Την αντίθεσή της στο κλείσιμο του θεάτρου του Κάστρου, εκφράζει με δήλωσή της η επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Λίτσα Κιτσαντά.

Στη δήλωσή της η Κα Κιτσαντά σημειώνει τα εξής:

«Δεν πρέπει να αφήσουμε να κλείσει το θεατράκι του Κάστρου. Κανένας δεν δικαιούται να απαξιώσει και να ακυρώσει έναν τόσο σημαντικό χώρο για τα πολιτιστικά πράγματα της πόλης-και όχι μόνο. Το θεατράκι μαζί με το Ξένια, που θα πρέπει να λειτουργήσει  ως πολυχώρος πολιτισμού, καθώς και η μεγάλη έκταση πρασίνου που τα περιβάλλει μέσα στον ιστορικό χώρο του Κάστρου, πρέπει να παίξουν κυρίαρχο ρόλο στην πολιτισμική και τουριστική ανάπτυξη της Αρτας.

Εμείς θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην προσπάθεια να αρθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα που υπάρχει σήμερα στο θέατρο του κάστρου και να συνεχίσει τη λειτουργία του ως χώρος πολιτισμού και δημιουργικής έκφρασης, έτσι όπως υπήρξε και αγαπήθηκε από όλους μας μέχρι σήμερα. Δεν θα δεχθούμε οποιαδήποτε σενάρια απομάκρυνσής του, από κανέναν. Το Κάστρο, στην ολότητά του, μπορεί και πρέπει να γίνει εστία πολιτισμού, αναψυχής και χαράς για όλους τους πολίτες και τους  επισκέπτες της Άρτας. Εμείς θα δώσουμε μάχη γι αυτό, όπως κάναμε πάντα.

Ο Δήμαρχος και η νέα δημοτική αρχή, οφείλουν να πάρουν ξεκάθαρη θέση τώρα. Πριν είναι αργά».