Στη 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών το Μουσικό Σχολείο Άρτας (pics)

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετείχε στη 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, που διοργάνωσε ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας, ο σύλλογος Δρομέων Άρτας και το Περιφερειακό Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

Το σχολείο  παρουσίασε για πρώτη φορά το σύνολο των αποφοίτων της σχολικής χρονιάς 2018-19, και ερμήνευσε μια σειρά τραγουδιών, κλείνοντας τη σημαντική αυτή δράση για τη διάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε για όλη τη σχολική

Όπως σημειώνουν σε δελτίο τύπου οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου «ιδιαίτερη τιμή για την σχολική  κοινότητα απετέλεσε  η πρωτοβουλία των διοργανωτών να αφιερώσουν τη δράση στην αγαπημένη μας Γωγώ».

Η σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Άρτας ευχαριστεί τους φορείς που διοργάνωσαν τη δράση για τη πρόσκληση και τη συνεργασία, το Επιμελητήριο Άρτας για τη προσφορά της αίθουσας όπου και πραγματοποιήθηκαν οι πρόβες, την απόφοιτο του σχολείου  Ιωάννα Φράγκου για τις υπέροχες φωτογραφίες  και τους απόφοιτους της περσινής χρονιάς που δήλωσαν παρόντες για μια ακόμη φορά σε μια δράση με ένα τόσο σημαντικό μήνυμα.

Οι μαθητές  του Μουσικού Σχολείου, φοιτητές πλέον στις σχολές της επιλογής τους, εκπροσώπησαν αντάξια το σχολείο που αποτέλεσε τη βάση για το επόμενο βήμα τους στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου εύχονται στα παιδιά καλή αρχή στο νέο τους ξεκίνημα και να είναι πάντα κοινωνικά ενεργοί και δραστήριοι, όπως όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας.

*****