Υλοποιείται το πρόγραμμα σωτηρίας

Καλά είναι να νέα απ’ τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, καθώς το πρόγραμμα σωτηρίας και εξυγίανσης που είχε συμφωνηθεί, όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του ο πρόεδρος Δημήτρης Πετανίτης, υλοποιείται χωρίς καμία παρέκκλιση, γεγονός που αναγνωρίζουν με κάθε ευκαιρία και όσοι εκπρόσωποι της πολιτείας, συνέπραξαν σ’ αυτό.

Βεβαίως οι άνθρωποι του Πτηνοτροφικού, κάθε φορά που έχουν την δυνατότητα κάνουν και το κάτι παραπάνω, σε σχέση με την εξυγίανση της οικονομικής μονάδας, αφού είναι σίγουρο πως κι αυτό το παραπάνω, μπροστά τους θα το βρουν, στην πορεία της πλήρους απαλλαγής, απ’ τα προβλήματα του παρελθόντος.

Τα καλά νέα, είχαν την άμεση επίδραση στην σωστή λειτουργία της συνεταιριστικής οργάνωσης, καθώς πολλοί παραγωγοί που προβληματισμένοι για την πορεία της, είχαν αποχωρήσει και συνεργαστεί με άλλες επιχειρήσεις, τώρα επιστρέφουν και βλέπουν αισιοδοξία για το μέλλον τους, μόνο εκεί…

Το ίδιο συμβαίνει και με την αγορά, που υποδέχεται με μεγάλη άνεση το ποιοτικό προϊόν, το οποίο δεν σταμάτησε ποτέ να παράγει ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας. Τα «κοτόπουλα Άρτας», όπως οι πάντες ομολογούν, είναι τα καλύτερα στην αγορά και θα γίνουν καλύτερα τώρα που η επιχείρηση θα δουλεύει χωρίς τα άγχη του παρελθόντος.

Είναι το μόνο απ’ τα καλά νέα στην περιοχή, καθώς όλες οι άλλες περιπτώσεις που αφορούν το μέλλον καρκινοβατούν και επιβάλλεται να προβληθεί η προσπάθεια των ανθρώπων του Πτηνοτροφικού, που φέρνει θετικά αποτελέσματα…