Συγχαρητήριο μήνυμα του Στέργιου Γιαννάκη

Συγχαρητήριο μήνυμα για όσους μετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην γ/βάθμια εκπαίδευση, εξέδωσε ο Βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

« Αγαπητοί απόφοιτοι,

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αισθάνομαι την ανάγκη να  συγχαρώ όλα τα παιδιά που πέρασαν εκεί που ήθελαν και ονειρευόντουσαν. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά που προσπάθησαν για εκεί που ήθελαν αλλά δεν τα κατάφεραν, να είναι σίγουρα ότι θα τα καταφέρουν εφόσον το θέλουν πολύ την επόμενη φορά.

Σε τούτο τον τόσο σημαντικό σταθμό της ζωής σας, βλέπετε τα όνειρά σας και τους στόχους που είχατε θέσει από μικρά παιδιά, να γίνονται πραγματικότητα. Με το δικό σας αγώνα, τη μελέτη, τους κόπους, τις θυσίες σας, τη συμπαράσταση των οικογενειών σας αλλά και την άοκνη προσπάθεια των εκπαιδευτικών σας για τη σωστή προετοιμασία σας, κατακτήσατε μια θέση στην ακαδημαϊκή κοινότητα και σύντομα θα αναδειχθείτε λαμπροί επιστήμονες. 

Δέσμευση όλων μας – κι εμένα προσωπικά – είναι να προσπαθήσουμε να σας εξασφαλίσουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σας ζωής και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να ζήσετε και να δημιουργήσετε στη χώρα μας, εφόσον αυτό θελήσετε.

Εύχομαι σε όλες και όλους Καλή Πρόοδο, Καλή Σταδιοδρομία και πάνω από όλα Υγεία, Αγάπη και εκπλήρωση όλων των ονείρων σας»!