ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ. Διακρίθηκε στις πανελλαδικές (6η στο Πανεπιστήμιο Πειραιά) και έχει οριοθετήσει στόχους και επιλογές…

Ολοκλήρωση των σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, μεταπτυχιακό και ακολούθως επιχειρηματική πρωτοβουλία, ήταν η επιλογή της και την πέτυχε κατά τον καλύτερο τρόπο… Η Δήμητρα Βασιλάκη, είναι η 6η επιτυχούσα στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του εν λόγω Πανεπιστημίου και συζητώντας μαζί της, θα πρέπει να επαναλάβεις, αυτό που όλοι μικροί ή μεγάλοι θα πρέπει να έχουμε εμπεδώσει, για να ξέρουμε που πάμε…

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, στην ζωή… Γιατί ο λόγος της νεαρής φοιτήτριας (πλέον) Δήμητρας Βασιλάκη, είναι λιτός και συγκεκριμένος και σε καμία στιγμή της σύντομης συζήτησης, που είχαμε μαζί της, δεν… κόμπιασε… Αυτό που είχε να πει, το είπε, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Κρατούμε λοιπόν αυτά που μας είπε, για να δούμε τι «κλειδί» της επιτυχίας της: «Ήταν η πρώτη επιλογή μου αυτή η σχολή, γιατί από καιρό είχα αποφασίσει ν’ ασχοληθώ με τον κόσμο των επιχειρήσεων», θα μας πει, για να περάσουμε στο πως πέτυχε τον στόχο της και να μας πει: «Ήταν αρκετά δύσκολα, κυρίως γιατί είχα άγχος και έπρεπε να οργανώσω τον χρόνο μου σωστά και να κάνω τον σωστό προγραμματισμό»…

ΔΙΑΒΑΣΜΑ: «Μαζί με τις ώρες του φροντιστηρίου, διάβαζα περί τις 7 ώρες την ημέρα και δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ παράλληλα είχα και τα υπόλοιπα ενδιαφέροντά μου, τα οποία δεν εγκατέλειψα. Ασχολούμαι από μικρή με την ρυθμική γυμναστική, η οποία ακόμη με συναρπάζει και θα συνεχίσω ν’ ασχολούμαι».

ΒΟΗΘΕΙΑ. «Με βοήθησαν πολύ οι καθηγητές του φροντιστηρίου ΚΥΚΛΟΣ, το οποίο απ’ αρχή είχα επιλέξει. Όλοι οι καθηγητές μου ήταν κάθε στιγμή και σε κάθε πρόβλημα, δίπλα μου… Ήταν όλοι εξαιρετικοί και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα».

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ: «Να τελειώσω άμεσα το Πανεπιστήμιο, να κάνω το μεταπτυχιακό μου και στην  συνέχεια να κάνω κάτι με την αδερφή μου ή ν’ ασχοληθώ με την συνέχεια και διεύρυνση της οικογενειακής επιχείρησης».

[Η διακριθείσα φοιτήτρια, είναι κόρη του Δημήτρη Βασιλάκης, που είναι ο ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας φύλαξης και ασφάλειας, που λειτουργεί πολλά χρόνια στην Άρτα].

Ας θεωρηθεί από τώρα σίγουρο, πως η 6η επιτυχούσα του Πανεπιστημίου Πειραιά Δήμητρα Βασιλάκη, με την συγκροτημένη σκέψη που έχει, αλλά και με την διάθεση για διάκριση, θ’ ανοίξει τους δρόμους της επιτυχίας και σύντομα θα έχει η μικρή μας πόλη, μια επίσης διακεκριμένη επιστήμονα».