Φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια στο Μενίδι

Σοβαρό καμπανάκι κινδύνου σήμανε για γονείς και διωκτικές αρχές, καθώς εξαιτίας της ανησυχίας και της παρατηρητικότητας ενός πατέρα, κατελήφθη επ’ αυτοφώρω στο Μενίδι, 59χρονος, κάτοικος χωριού της Άρτας να φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο, ανήλικα κορίτσια που εκείνη την ώρα έκαναν το μπάνιο τους!

Ο «υποψιασμένος» γονιός που κατάλαβε τι έκανε ο 59χρονος, άμεσα κινήθηκε εναντίον του απαιτώντας να του δείξει τα αρχεία με τις φωτό του κινητού του τηλεφώνου.

Εκείνος, όπως ήταν φυσικό, αρνήθηκε, με συνέπεια να ακολουθήσει καβγάς και κάποιοι από τους λουόμενους  στην παραλία του Μενιδίου να ειδοποιήσουν το Λιμενικό Τμήμα, οι άνδρες του οποίου επελήφθησαν της υπόθεσης και «έβγαλαν λαβράκι», καθώς ανακάλυψαν στο κινητό του καταγγελθέντος πληθώρα φωτογραφιών ανήλικων κοριτσιών, που είχαν …τραβηχτεί τις προηγούμενες ημέρες.

Με βάση τα ευρήματα, συνελήφθη ο 59χρονος, κατεσχέθη το κινητό του που στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση των αρχείων του, ενώ πρόκειται να ελεγχθούν και οι λογαριασμοί του στα social media.

Ο γονιός που …αποκάλυψε τον δράστη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, με συνέπεια να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κι αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ για αρχή αντιμετωπίζει την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Αυτό το άκρως ανησυχητικό περιστατικό, που η διαλεύκανσή του βρίσκεται ακόμη στην αρχή, δείχνει αν μη τι άλλο πως δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, και πως οι «αρρωστημένοι» εγκληματίες, ακόμη κι αν θεωρούνται ως άτομα υπεράνω υποψίας, βρίσκονται ήδη εδώ και μάλιστα εξοπλισμένοι με όλα τα αξεσουάρ της σύγχρονης τεχνολογίας!