Οι εισοδιστές του ΚΙΝΑΛ ΑΡΤΑΣ

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΙΖΟΣ*


Αποτελέσματα Αυτοδιοίκητων Εκλογών Άρτας
Περιφέρεια 4,91 απο 6,9
Δημοτικές εκλογές υποψήφιοι ΚΙΝΑΛ σε 1 από τους 4 Δήμους, τον Μητροπολιτικό με αποτέλεσμα 17,5% απο 23,5 την προηγούμενη φορά που είχαμε ανταρτικό με 23,8%
Ευρωεκλογές 8,15 από 8,4
Σήμερα λοιπόν κληθήκαμε για Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα. Στην συνεδρίαση ζήτησα το λόγο και κάλεσα το Γραμματέα να κρατήσει πρακτικά για να τοποθετηθώ σε μια σειρά θεμάτων για τις Εκλογές και πως θα πάμε το Κίνημα ψηλότερα. Απάντηση: «δεν κρατώ πρακτικά και είσαι ελεύθερος να φύγεις».
Ο δοτός μη εκλεγμένος Γραμματέας με τις καθολικές του αποτυχίες. Ποτέ παρών έως τώρα σε εκδηλώσεις, συσκέψεις, αγώνες και περιοδείες. Αλλά απλά κολαούζος και ψηφοφόρος συγκεκριμένων μας διώχνει από που ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!
Θα θυμίσω στο παιδαρέλι, συγγενή μου Γραμματέα, ότι είμαι από τα 17 μου στο ΠΑΣΟΚ με αγώνες με τα συντρόφια μου στη Γεωπονική, όταν παίζαμε ξύλο στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ με τους ΔΑΠΙΤΕΣ.
Θα του θυμίσω ότι ήμουν εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος.
Θα του θυμίσω ότι ήμουν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος από τα 30 με τον Πάνο Οικονομίδη.
Θα του θυμίσω οτι ήμουν πρώτος σε σταυρούς από τις 2 έδρες στο Δ.Σ ΕΑΣΑΦ σε δύσκολους καιρούς.
Θα του θυμίσω οτι ήμουν υποψήφιος γραμματέας Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ, τρίτος στην σειρά με 586 ψήφους απέναντι στα ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΑ πολιτικά γραφεία εκείνη την εποχή.
Θα του θύμιζα αφισοκολλήσεις, πολλή κόλλα και βούρτσα, αλλά το παιδαρέλι δεν γνωρίζει από αυτά.
Θα του θυμίσω ότι είμαι ακόμη δυνητικά υποψήφιος (αν και γνωρίζουμε όλοι τι έγινε στην Άρτα με τις υποψηφιότητες) για τις Βουλευτικές Εκλογές.
-ΚΥΡΙΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥ;
ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΚΟΡΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΟΒΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ.
ΑΝΑΣΤΕΛΩ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.
8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΥΡΙΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ…

*Γεωπόνος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ