ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ. «ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ» ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ…

Έχοντας το αβαντάζ, να είναι ως εν ενεργεία βουλευτής, εκ νέου υποψήφιος, ο βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, άρχισε τον προεκλογικό του αγώνα, την ώρα που οι εσωκομματικοί αντίπαλοί του, ψάχνονται για το αν θα περιληφθούν στην λίστα του νομού Πρέβεζας ή θα κοπούν.

Είναι αλήθεια, πως σε σχέση με την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων του εκλογικού συνδυασμού της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας, έχουν προκύψει προβλήματα, σε σχέση με τις προϋποθέσεις  που θέτει η ηγεσία του κόμματος, για να είναι κάποιος υποψήφιος.

Οι πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν, ότι έχουν προκύψει κάποιες σημαντικές καταγγελίες, για τις οποίες θα χρειαστεί και η απόφαση του προέδρου του κόμματος…

Αυτό δεν ενοχλεί τον βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη, να προχωρήσει τον δικό του αγώνα, που εδράζεται στην καθημερινή επικοινωνία με τους πολίτες και στην αγωνία για το καλύτερο μέλλον του τόπου. Η επίσκεψη που κάναμε προχθές στο γραφείο του βουλευτή, επιβεβαίωσε το ότι οι πολίτες της Πρέβεζας, σπεύδουν να δηλώσουν την στήριξή τους, για την επανεκλογή του..

Καθώς μιλάμε για το καλύτερο μέλλον του τόπου, ο βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης, γνωρίζει πολύ καλά, την ευθύνη που αναλαμβάνει, καθώς γνωρίζει πολύ καλά, την μεγάλη ευθύνη που θα έχει, ως κυβερνητικός βουλευτής που θα είναι τον επόμενο μήνα. Είναι πολλά τα προβλήματα που έχουν μείνει ανεπίλυτα στην Πρέβεζα, καθώς η προηγούμενη κυβέρνηση, δεν έδωσε την ελάχιστη σημασία σ’ αυτά.

Ο ίδιος, όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν έπαψε να υπενθυμίζει και να επικαιροποιεί τα προβλήματα, τιμώντας το ρόλο που του ανέθεσαν οι πολίτες της Πρέβεζας. Να μην λησμονούμε ότι ο Στέργιος Γιαννάκης, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Βουλής των Ελλήνων, βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε πρώτους βουλευτές, σε αριθμό ερωτήσεων, επερωτήσεων και αναφορών.

Που σημαίνει ότι δεν κουράστηκε να υπενθυμίζει τα προβλήματα, απαιτώντας απ’ τους αρμόδιους υπουργούς απαντήσεις, αλλά και δραστηριοποίηση, ώστε κάποια απ’ αυτά να επιλυθούν.

Και με βάση την λαμπρή πορεία του βουλευτή, όλοι στο νομό Πρέβεζας αναγνωρίζουν, ότι τίμησε την ψήφο τους και εργάστηκε όσο μπορούσε, άσχετα αν σε κάθε του έκκληση, συναντούσε τον τοίχο της αδιαφορίας του κυβερνώντος κόμματος.

Παράλληλη ήταν και δραστηριοποίηση του βουλευτή Πρέβεζας, στην κεντρική πολιτική σκηνή. Πήρε θέση για τα μεγάλα θέματα της πατρίδας, ασχολήθηκε με την οικονομία, την παιδεία, την υγεία και άλλους βασικούς τομείς της δημόσιας ζωής, για να βρεθεί πολλές φορές, ομιλητής απ’ την πλευρά της αντιπολίτευσης, σε πολλά βασικά νομοσχέδια, όπου ο λόγος του ήταν ξεκάθαρος και παρουσιάστηκε με τα καλύτερα σχόλια, από τα μέσα ενημέρωσης των Αθηνών.

Η αξιοζήλευτη πορεία, σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητη. Ο ρόλος του αρχηγού του κόμματος, είναι να παρακολουθεί και την κοινοβουλευτική δραστηριότητα και μέσα απ’ αυτή να διαμορφώνει άποψη για τους μελλοντικούς συνεργάτες του, σε επίπεδο κυβέρνησης. Κι αυτό σημαίνει πολλά, για τον βουλευτή Πρέβεζας.

Είναι σίγουρο ότι μπορεί να βρίσκεται στην μικρή λίστα των βουλευτών, απ’ την οποία ο αυριανός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επιλέξει τα μέλη του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Βεβαίως ο ίδιος ο βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης, δεν περιλαμβάνει στην επικοινωνία του με τους πολίτες, την εκτίμηση για το τι θα προκύψει στο μέλλον, λόγω και της σεμνότητας που τον διακρίνει. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση, δεν σημαίνει ότι η εκτίμηση αυτή, δεν μπορεί να περιληφθεί στην δημοσιογραφική ανάλυση. Και περιλαμβάνεται στην παρούσα ανάλυση, μιας και σε σχέση με την επόμενη ημέρα, έχουμε τις πληροφορίες και αυτές πρέπει να καταγραφούν…

Με καλούς οιωνούς, για να την επανεκλογή του αρχίζει την προεκλογική του προσπάθεια, ο βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης και είναι σίγουρο πως παρακολουθώντας την πορεία αυτή και οι εκτιμήσεις της «Γ», θα δικαιωθούν…