ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ:ΤΙ ΑΡΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ

Ο Ιδιωτικός Ερευνητής και Γενικός Διευθυντής της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Γεώργιος Τσούκαλης, παρευρέθηκε στην Άρτα την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, αντί του Προέδρου του Ομίλου κ. Ιωάννη Μαρωνίτη, μετά από πρόσκληση του Γενικού Διευθυντή Υγείας και Υγειονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου και Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αρταίων κ. Δημητρίου Χαλάστρα.

Επισκέφθηκαν τα μνημεία τα οποία και δεσμεύτηκε ο κ. Χαλάστρας Δημήτριος ότι με την εκλογή του ως Δημοτικός Σύμβουλος θα γίνει υπόμνημα ώστε να ενταχθούν στην Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά της UNESCO, συζητήθηκε η δέσμευση του κ. Χαλάστρα περί δομών ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) μέσω του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και περπάτησαν σε κεντρικό δρόμο της πόλης της Άρτας και συζήτησαν με τους πολίτες.

Σε δήλωσή του ο κ. Γεώργιος Τσούκαλης ανέφερε τα εξής: με χαρά επισκέφθηκα σήμερα την Άρτα και συζήτησα μαζί με τον κ. Δημήτριο Χαλάστρα τις προτάσεις – δεσμεύσεις που έκανε για το Δήμο σας. Είμαστε χαρούμενοι στον Όμιλο  για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων που έχουμε έναν άξιο συνεργάτη όπως είναι ο κ. Δημήτριος Χαλάστρας. Ο Όμιλος συμφωνεί σε όλα, γιατί μιλάμε για έναν άξιο, έντιμο, καλοσυνάτο άνθρωπο, ο οποίος είναι κεφάλαιο για την Άρτα.

Σε δήλωσή του ο κ. Δημήτριος Χαλάστρας ανέφερε τα εξής: καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη κ. Γεώργιο Τσούκαλη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου και παρευρέθηκε στην Άρτα αντί του Προέδρου μας κ. Ιωάννη Μαρωνίτη. Συζητήσαμε όλα όσα σκέφτομαι για την πόλη και τον Δήμο μου και είμαι χαρούμενος που ο Όμιλος μέσω του κ. Τσούκαλη δέχθηκε τις δεσμεύσεις μου. Οι δεσμεύσεις μου θα υλοποιηθούν με την βοήθεια της Γραμματέως μου κυρίας Αλεξάνδρας Παπαχρήστου, η οποία θα αναλάβει την σχεδίαση του υπομνήματός μου και εν συνεχεία την επίβλεψη κατασκευής αυτών. Όσο για τους πολίτες του Δήμου Αρταίων έχω να πω μόνο ένα: εγώ απέδειξα σε όλους σας ποιος είμαι. Δεσμεύτηκα για το Δήμο μας και το έκανα πράξη πριν τις εκλογές. Τώρα απομένει εσείς να αποδείξετε στον εαυτό σας πρώτα και μετά σε όλους τους συμπολίτες μας, ΤΙ ΑΡΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Δημήτριος Λ. Χαλάστρας
Τηλ: 6932467666
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Αρταίων
με τον συνδυασμό ¨ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ¨ για τον Δήμο Αρταίων