ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΕΡΒΕΤΑΣ: Θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη για τον Δήμο Ν. ΣΚΟΥΦΑ

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ» του υποψηφίου δημάρχου Ν. ΣΚΟΥΦΑ Κοσμά Βούλγαρη, κατέρχεται ο επιχειρηματίας Θόδωρος Σερβετάς, ο οποίος δεν έχει ανάγκη ιδιαίτερων συστάσεων, μιας και είναι ένα απ’ τα λίγα πρόσωπα που έχουν συνδέσει το όνομά τους, με την αυτοδιοίκηση και φυσικά με την αγωνία, να πάει ο τόπος που ζει και δραστηριοποιείται μπροστά.
Υπερασπίζεται την επιλογή του, να είναι υποψήφιος με τον Κοσμά Βούλγαρη, μιας και στην αγωνία για το καλύτερο μέλλον του Δήμου είχαν κοινή αφετηρία, διαπιστώνοντας ότι ο νυν δήμαρχος Στάθης Γιαννούλης, απέκλινε απ’ την προγραμματική συμφωνία και δεν λειτουργούσε ο Δήμος, υπέρ των δημοτών.
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Σερβετά είναι ένας συνετός και ήπιων τόνων άνθρωπος, του οποίου η αγωνία επικεντρώνεται στο πως ο τόπος του, με τα τόσα πλεονεκτήματα, θα γίνει καλύτερος και συνεχώς θα ελκύει νέο κόσμο να ζήσει και να δημιουργήσει εκεί.
Σ’ ότι αφορά την προεκλογική προσπάθεια που κάνει με τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ» Κοσμά Βούλγαρη, επιμένει πως βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση στους πολίτες του Δήμου, μιας και οι τελευταίοι εκτιμούν τις αγνές προθέσεις, αλλά και την εγνωσμένη ικανότητα, όλων αποτελούν τον συνδυασμό και συμμετέχουν σε μια σοβαρή προσπάθεια, η οποία δεν έχει κανένα στοιχείο ιδιοτέλειας, που στην εκλογική διαδικασία κι αυτή συνυπάρχει…
Γενικά η εκτίμηση του κ. Θόδωρου Σερβετά, για την εκλογική προσπάθεια, στην οποία είναι εκ των πρωταγωνιστών, αναφέρει πως αυτός θα είναι η ευχάριστη έκπληξη για τον Δήμο Ν. ΣΚΟΥΦΑ.