Ο Γιώργος Νίτσας στο Λούρο

Συνεχίζοντας τις επαφές του ο υποψήφιος  Δήμαρχος Πρέβεζας Γεώργιος Νίτσας συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, Ρεκατσίνα Σπύρο, Κεραμιδόγλου Θανάση, Τσότσιο Δημήτρη, Μιχάλη Σταύρο, Παπανικολάου Βαγγέλης, Φαρμάκη Κωσταντίνο, Μακρή Άννα, Στεργίου Ελένη, Λουφέκη Νικόλαος, Ζήση Φωτεινή, Μπέλο Σπύρο, Λαδιά Λάμπρο, Σούρδη Παναγιώτη, Σπυράκου Μαρία, Τσοβίλη Λίτσα, Καλδάνη Θεόδωρο, το Σάββατο το πρωί συναντήθηκε με πολίτες και τον εμπορικό κόσμο του Λούρου.

Ακούγοντας τα πάρα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο Λούρο, την απογοήτευση του κόσμου για τις υποσχέσεις που έμειναν υποσχέσεις, ο Λούρος που κάποτε έλαμπε και τώρα έχει  θαμπώσει, ο κ. Νίτσας δεσμεύτηκε ότι στην κεντρική του ομιλία στον Λούρο θα αναλύσει το σκεπτικό της ανεξάρτητης παράταξης για την ανάταση της περιοχής.  

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρευρέθηκε στον Ωρωπό και συγκεκριμένα στο Μέγα Εσπερινό του Άγιου Ιωσήφ όπου βρήκε την ευκαιρία και συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές  με 100αδες δημότες. Το βράδυ η παράταξη περιόδευσε στην Στεφάνη μοίρασε το συνοπτικό πρόγραμμα και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους τοπικά θέματα. Ο κ. Νίτσας επανέλαβε τις δεσμεύσεις της παράταξης για την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων των χωριών μας.