ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ. ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ

Ας μας επιτραπεί, να ξεχωρίσουμε απ’ τους πολλούς υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, όλων των συνδυασμών της ΠΕ Άρτας, τον υποψήφιο του συνδυασμού «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» Γεώργιο Παππά. Κατέρχεται με τον συνδυασμό του Δημήτρη Δημητρίου, γιατί θεωρεί πως ο εν λόγω υποψήφιος, ως περιφερειάρχης, μπορεί να οδηγήσει την Περιφέρεια Ηπείρου, σε δρόμους ανάπτυξης και προόδου, γιατί είναι απαλλαγμένος απ’ όσα φέρουν μαζί τους, ο νυν περιφερειάρχη, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Ασφαλιστικός πράκτορας, ο εν λόγω υποψήφιος γνωρίζει την αγορά και την τοπική οικονομία και ως περιφερειακός σύμβουλος, θα έχει την δυνατότητα να κάνει χρήσιμες παρεμβάσεις για τα θέματα αυτά. Επί πλέον έχει την διάθεση ν’ αγωνιστεί με κάθε τρόπο, ώστε να φέρει στην επικαιρότητα άλυτα προβλήματα, για να πάρουν έτσι τον δρόμο της επίλυσης.

Και το σημαντικότερο… Έχει την αποδοχή των συμπολιτών του… Το διαπιστώνει ο ίδιος καθημερινά, μιας και κάθε ημέρα έχει την δυνατότητα να επικοινωνεί με τους πολίτες και να θέτει το θέμα της εποχής… Το μέλλον της Περιφέρειας Ηπείρου…

Καλή επιτυχία…