Πάει για νίκη απ’ την πρώτη Κυριακή, ο δήμαρχος Αντώνης Νάστας

Όλα άλλαξαν άρδην στον Δήμο Πάργας, καθώς ο Αντώνης Νάστας έκανε με άνεση και ιδιαίτερη ψυχραιμία τις κινήσεις που έπρεπε και πλέον βλέπει την προεκλογική διαδικασία με ιδιαίτερη αισιοδοξία… Και δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για νίκη απ’ την πρώτη Κυριακή, αν και οι συνδυασμοί που παίρνουν μέρος στις εκλογές, είναι πέντε…
-Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;
Η συνεπής σχέση με τους πολίτες, η οποία δεν επέτρεψε σε κινδυνολόγους και Κασσάνδρες, να συκοφαντήσουν την προσπάθεια που έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά κυρίως το έργο που έχει παραχθεί και είναι αυτό που καθοδηγεί την σκέψη των πολιτών. Ένα επί πλέον συστατικό της «συνταγής» της επιτυχίας, είναι η διαρκής επικοινωνία με τους πολίτες, των οποίων η γνώμη και η πρόταση, αξιοποιείται κατά τον καλύτερο τρόπο, απ’ τον δήμαρχο Αντώνη Νάστα.
Μέχρι να κατατεθεί ο πλήρης συνδυασμός στο πρωτοδικείο, ο δήμαρχος Αντώνης Νάστας, είχε την δυνατότητα να κάνει την καλύτερη επιλογή συνεργατών και να φέρει στον συνδυασμό του, τις δυνάμεις που θα εγγυηθούν το νέο και χρήσιμο, για την επόμενη θητεία του στον Δήμο.
Το επισημαίνει και ο ίδιος στην δήλωση που έκανε, αμέσως μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου του, στο Πρωτοδικείο Πρέβεζας: «Συνεχίζουμε ενωμένοι και ανανεωμένοι, ανοιχτοί σε νέα πρόσωπα και ιδέες, αλλά και με έμπειρους συνεργάτες. Έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στο Δήμο Πάργας, με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον τόπο μας. Η «Δημοτική Ενωτική Πορεία» είναι συνδυασμός νίκης, ελπίδας και προοπτικής. Μιλάμε με τα έργα μας. Σχεδιάζουμε το μέλλον και διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν και μας αξίζουν. Καλή επιτυχία και καλό αγώνα».