Μαρία Τζαχρήστα: Μονόδρομος η συνεργασία μου με τον Χρ. Τσιρογιάννη

Τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια οράματα με την δημοτική παράταξη «Αρτινών ΣυνΕργασία» μοιράζεται η νοσηλεύτρια Μαρία Τζαχρήστα, η οποία στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος στη Δ.Κ. Αρταίων.

Όπως σημειώνει η ίδια «στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, είδα τον άνθρωπο που φέρνει την ελπίδα, την αξιοκρατία, το χτύπημα των μικρών τοπικών συμφερόντων. Είδα τον ανεξάρτητο πολιτικό, που δεν παίρνει εντολές από κόμματα και παράγοντες και άρα η επιλογή μου να συνεργαστώ μαζί του ήταν μονόδρομος».

Η Κα Τζαχρήστα γεννήθηκε το 1975 στην Άρτα όπου εξακολουθεί και ζει μόνιμα έως και σήμερα. Αποφοίτησε απο το 1ο Γενικό Λύκειο Άρτας και συνέχισε τις σπουδές της στην Μ.Τ.Ε.Ν.Σ. Νοσηλευτικής Άρτας .

Εργάστηκε σε διάφορους τομείς στον ιδιωτικό τομέα .Το 2007 προσελήφθη ως Νοσηλεύτρια στο Π.Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων. Απο το 2011 υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου Νομού Θεσπρωτίας όπου συνεχίζει να εργάζεται έως σήμερα . Γνωρίζει άριστα την Αγγλική Γλώσσα και τον χειρισμό των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών .

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ιατρικών και Νοσηλευτικών σεμιναρίων και έχει λάβει ειδίκευση και πιστοποίηση στην Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και στην Άμεση Υποστήριξη της Ζωής.