ΛΟΥΪΖΑ ΣΚΟΥΡΑ: Κάθε ψήφος είναι σπουδαία για την αυριανή μέρα του Δήμου μας…

«Οι συμπολίτες στηρίζοντας την Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή, θα έχουν την ευκαιρία να ξεπεράσουν όχι μόνο την αποτυχία των προηγούμενων δημοτικών αρχών, αλλά και τον πολωμένο τρόπο με τον οποίο διεξάγονταν η πολιτική για πολύ καιρό», επισημαίνει στις συζητήσεις της με τους δημότες η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή της Λίτσας Κιτσαντά, Λουΐζα Σκούρα.
Για να συμπληρώσει πως «το συμφέρον του Δήμου μας είναι πιο πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες, μικροπολιτικές και συμφέροντα και καθώς έχει φτάσει σε μια καθοριστική στιγμή, κάθε ψήφος έχει σπουδαίο ρόλο στην διαμόρφωση της αυριανής μέρας στον Δήμο μας».
Υπεραμυνόμενη δε της απλής αναλογικής, εξηγεί πως « Η απλή αναλογική επιτρέπει την εκλογή των δημοτικών συμβούλων από την πρώτη Κυριακή και καμία ψήφος των δημοτών μας δεν πάει χαμένη, σε αντιδιαστολή με το προηγούμενο εκλογικό σύστημα».
Πλούσιο το βιογραφικό της Λουΐζας Σκούρα, καθώς είναι ήδη υποψήφια Διδάκτωρ της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. από την οποία έχει και τον μεταπτυχιακό της τίτλο, που απόκτησε μετά την αποφοίτησή της από Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Ε.Μ.Π.
Η σταδιοδρομία της τόσο στον ιδιωτικό τομέα με πολεοδομικές, χωροταξικές και κτηματολογικές μελέτες, όπου και θήτευσε από το 1989 έως το 2000, αλλά και στο Δημόσιο ως επιβλέπουσα μηχανικός στα Ολυμπιακά Έργα, στα έργα κατασκευής της Ιόνιας Οδού, της σύνδεσης της Αμβρακίας οδού, κ.α., για να είναι σήμερα Προϊσταμένη του Τμήματος Προγραμματισμού και Υποστήριξης της Ε.Υ.Δ.Ε. Ηπείρου και Κέρκυρας, εγγυώνται βαθιά γνώση των προβλημάτων του Δήμου, αλλά και τρόπους αντιμετώπισης αυτών, γεγονός που το εισπράττει ο πολίτης, για να έχει επιχειρήματα και στο προνόμιο της επιλογής, που ο ίδιος διαθέτει.
Πολυσχιδής και ανήσυχη προσωπικότητα η Λουΐζα Σκούρα, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι οι συνάδελφοί της την εμπιστεύονται ώστε για δεύτερη συνεχή θητεία την αναδεικνύουν σε Πρόεδρο στον Τοπικό Σύλλογο Εργαζομένων Πρέβεζας – Λευκάδας της Π.Ο.Σ.Ε.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., αλλά και η τοπική κοινωνία καθώς την εμπιστεύονται ως πρόεδρο στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Γραμμενίτσας.
-Με βάση όλα τα προηγούμενα ποιος αμφιβάλλει ότι τα προσόντα και η μέχρι τώρα πορεία της Λουΐζας Σκούρα δεν αποτελούν τα εχέγγυα, που αξίζουν της προσοχής των δημοτών;