ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ: Αγανάκτηση για την υποβάθμιση των κοινωνικών δομών!

Διαπιστώνει πως αν και χάθηκε μια πολύτιμη πενταετία, η νέα δημοτική αρχή, υπό τον Γιάννη Παπαλέξη, θα βάλει τα πράγματα σε σειρά και με την εμπειρία που υπάρχει, δεν θα επιτρέψει να χαθεί ούτε μια ημέρα…

Σε μεγάλη… φόρμα, η πρώην αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Βίκυ Βασιλάκη, που έχει οργώσει όλες τις συνοικίες και τα χωριά του Δήμου. Ο στόχος της, δεν μπορεί να είναι χαμηλότερος του προηγούμενου επιτεύγματος. Και στις εκλογές του 2010 και σ’ αυτές του Μαΐου του 2014, ήταν η πρώτη των πρώτων σε σταυρούς προτίμησης, που σημαίνει πως έχει όλα τον χρόνο, αυτό το ρεκόρ, να το διευρύνει.

Αρχικά είναι αισιόδοξη, για την πορεία του συνδυασμού «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», γιατί έχει την εμπειρία να δει και πίσω απ’ τα λόγια των συνομιλητών της, οι οποίοι όπως η ίδια δηλώνει είναι πεπεισμένοι, ότι πρέπει να επανέρθει στον Δήμο Αρταίων ως δήμαρχος ο Γιάννης Παπαλέξης και η ίδια στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

Να θυμηθούμε, ότι η Βίκυ Βασιλάκη ως αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής την περίοδο 2011 ως το 2014, είχε δημιουργήσει πολλές δομές και έκανε την έννοια κοινωνική αλληλεγγύη και φροντίδα, πράξη. Με λύπη της διαπιστώνει σήμερα, πως ότι είχε δημιουργήσει η ίδια, έχουν καταρρεύσει γιατί η απερχόμενη δημοτική αρχή, ούτε κατά το ελάχιστο, έδωσε σημασία, σ’ αυτές τις δράσεις.

Για σκεφτείτε εκλογικά…

-Πόσοι ωφελημένοι απ’ την ασκηθείσα τότε κοινωνική πολιτική, δεν επιθυμούν να επανέλθει η πρώην αντιδήμαρχος, για να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε και στην πορεία το αγνόησαν, αυτοί που ανέλαβαν τα σχετικά καθήκοντα;

Είναι ίσως η χαρακτηριστική ομάδα πολιτών, που μπορεί να κρίνει την εκλογική αναμέτρηση, καθώς τα κοινωνικά προβλήματα, έχουν πολλαπλασιαστεί και η φτώχεια χτύπησε την πόρτα και όσων ακόμη δεν το είχαν διανοηθεί… Όσοι αποτελούν αυτή την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, συνομιλούν με την Βίκυ Βασιλάκη και αγωνιούν για το μέλλον και το τι πρέπει να γίνει…

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος διαπιστώνει, ότι προέκυψε μεγάλη αγανάκτηση, απ’ την επιλογή της απερχόμενης δημοτικής αρχής, να υποβαθμίσει τις δομές κοινωνικής πολιτικής και αυτή θα εκφραστεί στην κάλπη.

Όμως η επικοινωνία της πρώην αντιδημάρχου με τους πολίτες, δεν αρχίζει και δεν τελειώνει στα θέματα της κοινωνικής πολιτικής… Υπάρχουν και τα μεγάλα θέματα του Δήμου Αρταίων, για τα οποία έχει και αγωνία και άποψη. Διαπιστώνει ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή, μιλάει για μακέτες και από έργο, δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα αποτέλεσμα.

Διαπιστώνει πως αν και χάθηκε μια πολύτιμη πενταετία, η νέα δημοτική αρχή, υπό τον Γιάννη Παπαλέξη, θα βάλει τα πράγματα σε σειρά και με την εμπειρία που υπάρχει, δεν θα επιτρέψει να χαθεί ούτε μια ημέρα… Οι άμεσες προτεραιότητες έχουν καταγραφεί και διαπιστώνει πως με αυτή, συμφωνούν οι πολίτες, που θα στηρίξουν την επανεκλογή του Γιάννη Παπαλέξη και φυσικά της Βίκυς Βασιλάκη.

Σ’ όλη αυτή την καταγεγραμμένη πολιτική και αυτοδιοικητική πορεία της πρώην αντιδημάρχου, πρέπει να καταγραφεί και το ταλέντο στην επικοινωνία… Γνωρίζει όλους τους συμπολίτες και εν δυνάμει ψηφοφόρους με το μικρό τους όνομα και με κάθε ευκαιρία, τους υπενθυμίζει την ψήφο… Με ωραίο τρόπο βεβαίως, που αυτός επιβεβαιώνει και το ταλέντο στην επικοινωνία.

Οι ημέρες που απομένουν ως τις δημοτικές εκλογές, είναι πολλές και χρήσιμες… Στον αγώνα δρόμου που θα κάνουν όλοι συνυποψήφιοι της, για να έχουν την πρώτη επικοινωνία με τους εν δυνάμει ψηφοφόρους, η Βίκυ Βασιλάκη, απλώς θα επιβεβαιώνει όσα έχει καταγεγραμμένα στο μπλοκάκι της…