«Έκλεισε» η Β. Πύρρου από τον κόσμο στα εγκαίνια του Εκλογ. Κέντρου του Γιάννη Παπαλέξη

Στον πλημμυρισμένο από φίλους και μέλη του συνδυασμού «Γέφυρα στο Μέλλον» δρόμο της Βασ. Πύρρου, έγιναν την Πέμπτη 18 Απριλίου το βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Αρταίων Γιάννη Παπαλέξη.

Στην σύντομη ομιλία του ο Γιάννης Παπαλέξης χαρακτήρισε «ως χαμένη πενταετία», την θητεία της σημερινής δημοτικής αρχής, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «όλα όσα έγιναν, ήταν για το φαίνεσθαι. Καμία πρωτοβουλία, με ουσία, η οποία ν’ αφήνει και κάτι στον τόπο… Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων και για την Άρτα που καταρρέει, ούτε κουβέντα».

«Κι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος» συνέχισε ο κ. Παπαλέξης που «υποχρεώνουν τον ίδιο και όλους όσοι έχουν τις ίδιες αγωνίες, ν’ αναλάβουν πρωτοβουλίες, για να μπει τέλος στην τραγωδία»!

Αναφερόμενος στα σχέδια του συνδυασμού «Γέφυρα στο Μέλλον» για την επόμενη ημέρα των εκλογών, σε αντιδιαστολή με τη σημερινή κατάσταση ο κ. Παπαλέξης με νόημα υπογράμμισε πως «…Η φιλοσοφική ρήση, αναφέρει πως χρήσιμος είναι αυτός που γνωρίζει την αναγκαιότητα της κάθε εποχής και έχει τον τρόπο αυτή να την κάνει πράξη… Το δικό μας ατού, είναι η γνώση αυτών που έχει ανάγκη ο Δήμος, αλλά και η εμπειρία – ικανότητα, να τα κάνουμε πράξη, κατά τους πρώτους μήνες της θητείας μας. Όσοι έχουν παρακολουθήσει κάποιες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, θα έχουν κάνει τις διαπιστώσεις τους, περί την γνώση και την εμπειρία. Είναι άλλωστε και το στοιχείο, που όλα τα προηγούμενα χρόνια, οι πολίτες επέμεναν για την εκ νέου υποψηφιότητά μας. Εχουμε πλήρες πρόγραμμα, το οποίο συζητούμε και το αποδέχονται πλήρως οι πολίτες»!

«Εμείς θα προσέλθουμε προετοιμασμένοι, για όλα τα μεγάλα ζητήματα, τα οποία βεβαίως και γνωρίζουμε. Οι καιροί, δεν προσφέρονται για παιχνίδια, όπως συνέβη τα τελευταία χρόνια. Απευθυνόμαστε στην κοινωνία, τους κοιτάμε στα μάτια και ζητάμε την στήριξή τους ώστε να πάμε την Άρτα μπροστά», κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Παπαλέξης, η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους.