Αφού το έγραψε η «Γνώμη» και η «Gnomiartas.gr» είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η «Γνώμη» και η ηλεκτρονική της έκδοση «Gnomiartas.gr», για την έγκυρη δημοσιογραφία που ασκεί, αλλά και τις πληροφορίες που δημοσιεύει για ενημέρωση των αναγνωστών της.

Απόδειξη τρανή, το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά»  με την δημοσκόπηση που διενήργησε για λογαριασμό της η εταιρεία «INNOVATION METRISIS POLL», την οποία συνειδητά και για λόγους δεοντολογίας δεν αναφέραμε στο δημοσίευμά μας πριν δύο ημέρες, αφού ακόμη ο εντολέας της δεν είχε προβεί στην δημοσίευση των ευρημάτων της έρευνας που της είχε παραγγείλει.

Δυστυχώς, για όσους επένδυσαν στην λασπολογία και την συκοφαντία, προκειμένου να υποτιμήσουν την «Γνώμη», την ηλεκτρονική της έκδοση «Gnomiartas.gr» και τους αναγνώστες τους, τα σχέδιά τους για μια ακόμη φορά απέτυχαν.

Σε ότι αφορά όλους όσοι βιάστηκαν να τους ακολουθήσουν σ’ αυτό τον κατήφορο, δεν μπορούμε παρά για άλλη μια φορά να τους υπενθυμίσουμε το σχόλιό μας με τίτλο «κακό του κεφαλιού τους», αλλά και το γεγονός πως καλό είναι στο μέλλον να θυμούνται ότι «αφού το έγραψε η Γνώμη είναι αλήθεια», όπως πλειστάκις έχει αποδειχθεί!!!

Πάντως έτσι ή αλλιώς μιας και ο καιρός …ξανοίγει, όσοι με περίσσιο θράσος  και πλεόνασμα ευφυολογημάτων, μίλησαν για μαϊμού προϊόντα, μπορούν άνετα τώρα να πάνε για …σαφάρι!!!