Προστιθέμενη αξία στο τουριστικό μας προϊόν!

Επιτέλους ακούσαμε και κάτι ρεαλιστικό και καινοτόμο, πέραν των τετριμμένων που μονοπωλούν το ενδιαφέρον αλλά και τον λόγο των υποψηφίων στις επικείμενες δημοτικές εκλογές για τον Δήμο μας.

Ο λόγος για τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Μπαλάγκα, που στην εκπομπή «Επί της ουσίας» του ART TV, ξεδίπλωσε ορισμένες από τις προτάσεις και τα σχέδιά του για τον δήμο.

‘Όπως αυτή για την δημιουργία «Μουσείου πέτρινων γεφυριών» στο χώρο του Γεφυριού της Άρτας, που θα αποτελεί και την αφετηρία του οδοιπορικού των επισκεπτών της Ηπείρου στα παραδοσιακά αρχιτεκτονήματα, την διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον χώρο του Γεφυριού, άμεσα συνδεδεμένων με την μυθοπλασία γύρω από το σημείο αναφοράς της πόλης μας, αλλά και την δημιουργία Μουσείου Γεωργικής Ιστορίας, που θα φιλοξενείται στα εξαιρετικά κτίρια της πρώην ΚΟΜΔΕ, δίνοντας έτσι προστιθέμενη αξία σε ένα χώρο πλήρως υποβαθμισμένο σήμερα.

Απλές δράσεις και πράξεις, που μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο το τουριστικό μας προϊόν και να κάνουν πράγματι τη διαφορά στην τοπική οικονομία.

Και πέραν αυτών, για μια ακόμη φορά υπερτόνισε την βαθιά του πίστη, στην συμμετοχή των πολιτών, τονίζοντας ότι κάθε βήμα, θα γίνεται με βάση την γνώμη των πολιτών και την άποψη των ειδικών…

Ας ελπίσουμε, πως το παράδειγμα του Γιώργου Μπαλάγκα, θα ακολουθήσουν και οι άλλοι συνυποψήφιοί του, ώστε ως δημότες να έχουμε πράγματι να διαλέξουμε, με βάση την προοπτική και την πρόοδο της Άρτας.